«Прийдуть до рідних хіба уві сні»: на війні загинули двоє бійців із Деражнянської громади

«Прийдуть до рідних хіба уві сні»: на війні загинули двоє бійців із Деражнянської громади
Світлини зі сторінок ГУ НП в Хмельницькій області та міського голови Деражні Андрія Ковпака
  •  Анатолій Рудик – із Деражні.
  • Анатолій Кваша – із Мазників.

Війна продовжує свої чорні криваві жнива. Від рук окупантів загинули відразу два Захисники з Деражнянщини.

Анатолій Рудик

В одній із найгарячіших точок Донеччини загинув пенсіонер органів внутрішніх справ Хмельниччини Анатолій Рудик. Із перших днів повномасштабного вторгнення деражнянець вступив до лав ЗСУ.

Відео дня

Герой чимало років віддав службі у Деражнянському відділку міліції. На пенсію пішов з посади оперативного чергового. Зараз у поліції працює його син Вадим.

Колеги часто називали Анатолія Вікторовича не інакше, як «дядя Толя»…

«Тут його поважали за доброту, справедливість, відповідальність, чесність та порядність, - зазначають в управлінні поліції.  - Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна Слава Герою!»· 

«Біль. Невимовний та страшний. Хочеться криком кричати, за сльозами на клавіатурі не бачиш літер, які хочеш дібрати, щоб висловити співчуття родині, рідним та близьким Толі Рудика. Що казати, як сказати?! – питає в соцмережах риторично вчителька Оксана Гольник. - Загинула гарна, добра молода людина, випускник Деражнянської школи №2. Місяць тому Толя приїжджав у відпустку. Усім колективом раділи, тішилися, допомогали зібрати в зворотню дорогу все необхідне для Толі та наших деражнянців, які там, на передовій. У Сергія Вікторовича, брата Анатолія, розпитували: «Доїхав брат? Усе добре?» Хоча, про яке «добре» можна було говорити, коли Толя в самому пеклі. При вході до школи на стіні ряд меморіальних дощок з іменами загиблих випускників. Цілий ряд, який тільки поповнюється. Скільки ще цвіту нації має загинути в цій страшній війні? Немає прощення вбивцям! Щирі співчуття дітям, дружині, Сергію Вікторовичу та Ірині Михайлівні Рудик. Світла пам'ять Анатолію та царство небесне!»

Про дату й час прощання зі загиблим Захисником наразі інформації не надано.

Анатолій Кваша

Дережнянщина 14 лютого в останню дорогу провела загиблого Героя Анатолія Михайловича Квашу. Він загинув, боронячи цілісність країни на пекельному Сході.

Прощання відбулося у Мазниках - рідному селі Захисника. Односельці, жителі сусідніх сіл громади, адміністрація Деражнянської міської ради віддали шану загиблому Воїну.

Односельці наголошують, що Анатолій був дуже доброю людиною, чудовим братом та сином…

«Більше не пройде околицями рідного села, не зайде до батьківського дому, хіба прийде до рідних уві сні. Тепер він у війську Господньому, буде берегти нас та Україну, - зазначає міський голова Деражні Андрій Ковпак. - Щирі співчуття рідним та близьким покійного захисника! Вічна пам'ять полеглому Герою!»

Нагадаємо, цими днями в боях також загинули Валерій Михайлов із Кам'янеччини та  Максим Зіменко з Хмельницького.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (60)
  • Вера Федючок

    Вічна пам'ять Героям. Щирі співчуття рідним.😥
  • Ольга Козак

    Царство небесне вам сини України. Вічний спокій героєм. Висловлюю співчуття батькам та рідним.
  • Олена Стасюк

    Вічна пам'ять героям України. Щирі співчуття рідним.
  • Лена Малинина

    Низький ВАМ уклін НАШИ ГЕРОЇ, НАШИ ЗАХИСНИКИ.
    Вічна Пам'ять Героям.
    Царство Небесне

keyboard_arrow_up