Про розміри жіночих грудей, Instagram і тупий “підкат” хлопця розповіла відома хмельничанка Марина Бех (ВІДЕО)

Про розміри жіночих грудей, Instagram і тупий “підкат” хлопця розповіла відома хмельничанка Марина Бех (ВІДЕО)
Фото з Instagram Марини Бех.
  • Спортсменка знялася у новому епізоді каналу «Трендец» в youtube.
  • Хмельничанка відповіла не лише на питання про стрибки в довжину..
  • Ведучий розпитав Марину Бех про жіночі груди, соцмережі, зйомки топлес та інше.

Хмельничанка Марина Бех багатьом відома завдяки своїй красі та сексуальності. Вона сама цього не приховує. Спортсменка, яка займається стрибками в довжину, каже, що її навіть тренер “тролив” на рахунок цього.

“Тренер говорив не раз: “Коли вже про тебе будуть писати не просто, як про симпатичну і гарну спортсменку, а про якісь медалі?”, - розповідає Марина Бех в сюжеті на каналі TРЕНДЕЦ. - Тому приємно, що цього року я здобула таку вагому медаль (стала срібною призеркою чемпіонату Європи, - прим. автора). Про мене вже можуть сказати не просто, як про симпатичну стрибунку в довжину, а й з вагомими заслугами”

Запитали в Марини Бех також про розміри жіночих грудей і роль саме цього параметру в спорті. На це вона відповіла, що навіть дівчата з великим бюстом можуть показувати хороші результати в стрибках у довжину.

Відео дня

Розповіла хмельничанка і про пропозиції вийти заміж через Instagram, тупі “підкати” хлопців і стосунки із своїм романтичним чоловіком - чемпіоном Європи з Плавання Михайлом Романчуком.

Також спортсменка сказала, як вона відреагувала б на пропозицію знятися топлес для чоловічого журналу. Говорить, що не відмовилася від цього, але попу чи груди руками не прикривала б. Мовляв, обов’язково буде одягненою. Інакше - ні.

Продемонструвала Марина Бех і свої спортивні вміння у незвичних умовах. Вона погодилася стрибнути в довжину у резинових чоботах. Про це та інше дивіться у відео.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alex Varmint

    Она читер, у неё спереди противовес. который помогает ей прыгнуть дальше.
  • Владимир Довгалюк

    Молодец !!!! Успехов и удачи !!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up