“Пролита кров не мине безслідно”: у боях загинули двоє воїнів з Хмельниччини

“Пролита кров не мине безслідно”: у боях загинули двоє воїнів з Хмельниччини
  • Володимир Бахуринський загинув під час артобстрілу. 

  • А Віктора Ткача провели в останню дорогу. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Знову трагічні новини для Хмельниччини. За останній час ще 2 громади попрощалися із своїми захисниками. Це Понінківська та Деражнянська тергромади. 

Володимир Бахуринський

Небесне військо поповнив ще один Герой із Понінківської тергромади. Днями із фронту прийшла сумна звістка про загибель військового — Володимира Бахуринського.

Воїн загинув 28 лютого внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу міста Кремінна  Сєвєродонецького району Луганської області. Про це повідомляють у тергромаді

Відео дня

Про дату і час зустрічі тіла Героя мають повідомити згодом.

Віктор Ткач

А в Деражнянській громаді попрощалися із загиблим військовослужбовцем — Віктором Ткачем. Він мешкав у селі Маниківці. Там Героя і провели в останню дорогу. 

— Життя 43-річного воїна передчасно обірвалось на фронті, боронячи наші землі від рашистської навали. Добрий, світлий спомин про покійного захисника нашої Батьківщини назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги, — пишуть на сторінці Деражнянської міської ради

Попрощатися із військовим прийшло багато рідних, друзів, побратимів, представники адміністрації, односельці та просто знайомі. Кожен віддав шану Віктору і висловив щирі співчуття рідним.

За покійним відправили панахиду у костелі Пресвятого Серця Господа Ісуса та віддали військові почесті на кладовищі. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Зоя Оксенчук

    Вічна, світла пам'ять Героям України! Низький уклін та щирі співчуття рідним та близьким.
  • Valentyna Kolesnyk

    Вічна пам'ять, шана Героям.
  • Наталія Дзісяк

    Вічна пам'ять Героям!!!
  • Тетяна Терещук-Білоус

    Світла пам'ять Героям, співчуття рідним.

keyboard_arrow_up