“Радів кожну хвилину життя”. Хмельничани попрощались з воїном Володимиром Івановим

“Радів кожну хвилину життя”. Хмельничани попрощались з воїном Володимиром Івановим
  • В останню дорогу провели старшого солдата Володимира Іванова.
  • Він захищав Україну з часів АТО. Захиснику було 48 років.

 

У Хмельницькому прощались з Героєм. У боях з окупантами загинув старший солдат Володимир Іванов. Воїна проводили в останню дорогу в будинку ритуальних подій сьогодні, 30 грудня. Віддати йому останню шану прийшли знайомі та просто пересічні й небайдужі хмельничани. 

Відомо, що чоловік пішов на війну добровольцем. Брав участь в антитерористичній операції. Воював з 2014 року. З розповіді друзів, у мирному житті працював різноробочим, мав сім’ю, був надзвичайно позитивною людиною і справжнім патріотом. 

Відео дня

Кума Катерина поділилась, з Володимиром вони були знайомі 18 років. Був другом сім’ї. Пригадує останню розмову з товаришем і те, яким він запам'ятається.

  •  Коли почався Майдан, вирішив, що він має бути там. Він “до коріння” був патріотом. Завжди обирав боротись до кінця. На момент повномасштабного вторгнення, Володимир вже був там. Приїздив додому може декілька разів. Під час останньої розмови сказав, що через кілька днів приїде, зустрінемось і поговоримо. Пожартував “наваляєм їм, та й повернемось”. Ми його називали доросла дитина. Він був добрий, позитивний, в нього ніколи не було проблем, які він не міг вирішити. За всіх переживав і всім допомагав. Кожна зустріч з ним запам’ятовувалась. Його було видно здалеку - він завжди сміявся і йому було байдуже, що про нього подумають. Радів кожну хвилину життя і сміявся від душі, - каже про загиблого хмельничанка. 

Володимир Володимирович загинув 16 грудня. Героя поховали на Алеї Слави у мікрорайоні Ракове. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (185)
  • Гелиевые Шарики Вышгород

    Світла та вічна пам’ять герою…низький уклін воїну…царство небесне…
  • Михайло Ковалюк

    Вічна пам'ять
  • Алла Пономар

    Вічна пам'ять!!
  • Марія Кравчук

    Спочивай з миром .Вічна пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up