Разом з батьком став на захист країни. Загинув 25-річний хмельничанин Максим Хохлачов

Разом з батьком став на захист країни. Загинув 25-річний хмельничанин Максим Хохлачов
  • Він займався спортом, вів здоровий спосіб життя і мав багато друзів. 
  • Максим пішов захищати країну з перших днів повномасштабної війни. 
  • Захисника вдома не дочекались мама, брат і наречена. 

“Це був приклад здорової і перспективної молоді”, - так про Максима відгукуються всі, хто його знав. А таких людей у Хмельницькому чимало. Хлопець вів здоровий спосіб життя, займався спортом і мав багато друзів. З перших днів повномасштабної війни пішов добровольцем боронити країну разом з батьком. Перед тим, як відправитись на передову, зробив коханій пропозицію. Та одружитись так і не встиг. Йому було 25. Розповідаємо історію захисника з Хмельницького Максима Хохлачова. 

“Мав великі перспективи”

У соцмережах хмельничани поширюють чорно-біле фото Максима Хохлачова. На ньому він усміхається. Саме таким його запам’ятають друзі. Під світлиною знайомі хлопця залишають десятки й десятки коментарів. Не вірять, що Максима немає в живих...

Друг воїна Дмитро розповідає журналістам vsim.ua, товаришували з Максимом ще змалечку. Підтримували зв’язок і в дорослому віці. 

Розповідає, хлопець навчався у НВК №9. З дитинства грав у футбол, притримувався здорового і активного способу життя. До війни Максим працював архітектором. Та з перших днів вторгнення пішов захищати країну, не маючи бойового досвіду.

Відео дня
  • Скільки років живу - стільки знаю Макса. Це був приклад здорової і перспективної молоді. Завжди був надійним другом. Ніколи не відмовляв і завжди допомагав. Він мав великі перспективи і був дуже цілеспрямованим. Не мріяв, а робив, - каже кращий друг.

Дмитро додає, що востаннє з Максимом вони спілкувались позавчора, 28 березня. Це було за декілька годин до його загибелі. Однак як саме це трапилось, товариш не знає. 

У Максима Хохлачова залишились вдома батьки, брат і наречена. Дівчині захисник зробив пропозицію до того, як вирушити на фронт. 

“Був кращим з нас”

Трагічну звістку про загибель Максима повідомили і в 19-му Окремому стрілецькому батальйоні Збройних сил України. Йдеться, що 25-річний військовий загинув 28 березня. 

  • З перших днів війни він без роздумів, разом зі своїм батьком, командиром 1 роти, вступив до лав Сил Оборони України. Максим без перебільшення був кращим із нас, в його очах завжди сяяв бойовий запал і вогонь боротьби. Війна обірвала життя сина, брата, нареченого та нашого побратима. Спочивай з миром, брате, ти назавжди в строю 19-го Батальйону!, - написали на сторінці бойового братства. 

Наразі Герой вже повернувся додому в рідний Хмельницький. З ним прощатимуться у понеділок, 3 квітня, у приміщенні ритуальної служби. Початок: о 12:00. 

  • Прощання із нашим побратимом Максимом "Хохліком" Хохлачовим відбудеться 3 квітня 2023 р., у понеділок, о 12.00 год., в приміщенні Ритуальної служби Хмельницької міської ради, що за адресою: вулиця Святослава Хороброго 5а. Просимо віддати динину честі, поваги та шани захиснику України, що поклав своє життя на вівтар нашої Свободи і Незалежності, - повідомляють на сторінці батальйону. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (108)
  • Анна Галачинська

    Вічна пам'ять
  • Валя Бобровська

    Вічна пам'ять Герою!
  • Раїса Кабанова

    Вічна та світла пам’ять Герою 🙏 щирі співчуття рідним 😢
  • Надежда Голенькая

    Вічна пам'ять...Світлій людині... Герою - Захиснику ... Рідним і близьким - співчуття...

keyboard_arrow_up