“Риба псується з голови”: коментарі на сайті “Всім” протягом тижня

“Риба псується з голови”: коментарі на сайті “Всім” протягом тижня
  • Хмельничани активно поширюють та коментують публікації на сайті “Всім”.
  • Ми зробили огляд тих, які коментували найчастіше за останній тиждень.
  • Щоб подивитися їх підбірку, гортайте далі.

Містяни активно коментують новини. Таким чином читачі висловлюють свою думку щодо публікацій. Цього разу ми обрали матеріали, які коментували протягом тижня найчастіше. Коментарі до них читайте далі.

“Чортове колесо”, що в парку Чекмана, хочуть відремонтувати за 4 мільйони гривень. Це більше 1,5% від бюджету розвитку. Реконструкцію має виконати ТОВ «Інженерно-будівельна компанія „Гайвей”. Новину почали активно обговорювати хмельничани. Мовляв, “навіщо ремонтувати за такі гроші”.

Відео дня

Активно коментували містяни і смертельну ДТП, що трапилася біля села Прибузьке. Автомобіль “Daewoo Lanos”, за кермом якого був співробітник Хмельницької СБУ, скоїв наїзд на чоловіка та жінку. Удар був такої сили, що постраждалі загинули на місці.

“Рясніє” на коментарі і публікація про заборону телефонів у школі. Із такою пропозицією одна із хмельничанок звернулася до міськради. За петицію проголосували 513 містян. Тому звернення потрапило на розгляд виконавчого комітету. В результаті, його відхилили.

Чотири роки тому патрульні прийняли присягу. Журналісти vsim.ua пригадали, як це було. За цей час їх робота була сповнена всіляких історій. Були і героїчні подвиги з порятунку людей та затримання злочинців. Траплялися і скандальні ситуації, коли поліцейські розбивали службові авто, попадалися на хабарях чи іншому криміналі. Оцінити роботу патрульних взялися і хмельничани. Саме тому залишали під публікацією різноманітні коментарі.

Що потрібно знати, аби покататися на хмельницькій ковзанці? Матеріал на цю тему зібрав чималу кількість коментарів. Містяни активно обговорювали її вартість та якість.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sidorcuk Masa

    Што там вчера говорила Алена КиКиБЕнко, судииья?? У неё доход за год,пять миллионов гривен!!! 5000 000 грн в год доход. Тогда какие зарплаты ?? получают РАБотники,простые работники суда??20 000 в месяц? или больше?



    А сколько они с зарплат  своих  БЕШЕНых платят в пенсионный фонд??

    НУууууууль!! Чем больше зарплата- тем меньше платят в пенсионный фонд.!!! Нянечки детского садика за платят, или базарники , Фопы с патентами. А им за  ето ,базарникам, за считают "0" стажа , с 2000 года платили, а стажа нуль.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up