Що хмельничани обговорювали у Facebook цього тижня

Що хмельничани обговорювали у Facebook цього тижня

Хмельничани активно користуються соціальною мережею Facebook. Вони пишуть пости та обговорюють публікації інших. Про актуальні теми цього тижня дізнавайтеся із нашої традиційної підбірки.

Згідно з законом, школи та дитсадки в Україні не можна відвідувати без щеплень. Проте для невакцинованих дітей у МОЗ та МОН запропонували альтернативу — домашнє навчання. Публікація про це на сторінці vsim.ua набрала 80 позначок, 57 коментарів та 201 поширення.

Поблизу Хмельницького загинув радіоведучий «Поділля-Центру». Публікація його колеги Євгена Кухара про це набрала 156 позначок, 79 коментарів та 12 поширень.

Відео дня

На тему щеплень для дітей звернув увагу й Андрій Попик. «Чи вважаєте ви правильним не допускати невакцинованих дітей до навчання?» — запитав він у своїх читачів. Публікація набрала 92 позначки, 502 коментарів та 10 поширень.

«Особливу» гойдалку в центрі міста помітив Олександр Зорян. Під нею була калюжа та сміття, а на самій гойдалці була обдерта фарба. «Рай для дитини» — так її назвав автор допису. Публікація набрала 57 позначок, 36 коментарів та 1 поширення.

Юрій Даценко показав обкладинку свого роману «Пастка для різника». Книга має вийти друком у вересні. Згідно із сюжетом, у 1890-х роках у Проскурові з’являється таємничий вбивця. Коли правоохоронці не здатні його зупинити, розслідувати справу береться лікар-хірург. І у нього з’являються підстави вважати, що у місті орудує лондонський вбивця на прізвисько Джек-різник. Про написання цієї книги ми вже розповідали раніше. Публікація набрала 280 позначок, 76 коментарів та 110 поширень.

Читайте також: Хмельницький в Instagram. Кращі фото з 12 по 17 серпня 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up