Що кажуть гості "Республіки" про фестиваль: зауваження та пропозиції

Що кажуть гості "Республіки" про фестиваль: зауваження та пропозиції
  • Фестиваль "Республіка" у Хмельницькому вже підходить до завершення. 
  • Вже завтра вранці мешканці наметового містечка збиратимуться додому. 
  • Журналісти vsim.ua запитали в "республіканців" про їхні враження від фесту. 

Заключний день фестивалю “Республіка” підходить до кінця. Вже завтра, 3 вересня, жителі наметового містечка збиратимуться додому. Враження від фесту у Хмельницькому у кожного залишились зовсім різними. Комусь у нас сподобалось, а інші ж навпаки мріють про те, аби наступний фестиваль "гудів" знову у Кам'янці. Журналісти vsim.ua поспілкувались з "республіканцями". Запитали про їхні враження від фесту, а також зауваження та пропозиції по організації дійства. 

Андрій з Івано-Франківська

Відео дня

- Чесно, то тут дно. Треба повертатись в Кам’янець-Подільський. Фестивальників можна порахувати на пальцях. На другий день фестивалю мало хто прийшов. Єдине, що рятує, то це самогонка. Склад гуртів насправді гарний, але бракує атмосфери фортеці. Щодо зауважень, то можна було б поставити більше душів і хоча б кинути під ноги якийсь щит, бо під ногами болото.

Ігор з Херсона

- З траблів то з самого початку не було зрозуміло, де знаходяться організатори, де платити за вхід. Була потєряшка. Не зробили місця для підзарядки гаджетів, а три дні без цивілізації, то незручно. А от музику гарно підібрали, навіть не встигаю послухати усіх, хто подобається. Не завадило б додаткової душової кабінки, бо зранку купа народу збирається. А ось головний плюс платного наметового містечка, що тут немає черг до туалету. Було б добре, якби доставили більше сміттєвих контейнерів.

Сергій з Ханою

- Скажу так, фестиваль набагато зменшився. Для нас, фестивальників, це класно, бо нема натовпу людей. А ось для організаторів, думаю, це не дуже добре. Душів небагато, а взагалі то лише один. Наметове містечко нормальне, є охорона. Саме фестиваль крутий, як і завжди. Якщо б можна було, то хочу, щоб наступного року “Республіку” повернули в Кам’янець. Тут не подобається, що ми в самому центрі міста. Єдиний плюс, що “Сільпо” поруч. Якщо раніше я б поставив фесту 5 балів, то зараз лише 4.

Іван з Дніпра

- Я вперше на “Республіці”. Я приїхав сюди 30 серпня, за день до фестивалю. Я не побачив організованого збору волонтерів, якось все повільно збиралось, не було встановлено кордонів фесту. У наметовому містечку мені всього вистачає. Якщо “Республіка” буде проводитись наступного року, то я б хотів, аби в кемпінгу було більше наметів і за можливості вихід до води. Також непогано, якби поставили більше душів.

Марія з Шумська

- Я перший раз на “Республіці”. Не можу порівняти як було в Кам’янці, але тут мені подобається. І території достатньо, і водичка близько. Нас не так багато є, тому мені здається, що і туалетів, і душу вистачає на всіх. Музика тут на різні смаки, кожен обирає, що собі піти послухати. Величезний плюс для мене - це фудкорти. Дуже зручно розміщені і ціни доступні для людей. Смачно і класно.

Віктор з Івано-Франківська

- Це моя перша “Республіка”. До цього був на “ZaxidFest” і на “Файному місті”. Трохи вона до них не дотягує звісно. Тут наметове містечко менше. Сюди приїхало багато новачків, вони не розуміють, що відбувається. В слемі не штовхаються просто, а намагаються вдарити іншу людину. Душів мало, але я б сказав, що ми прості люди, можемо і в річці скупатись. Баків для сміття малувато, до них треба йти метрів 20-30. Фудкорти тут класні, багато смачної і недорогої їжі. І на майбутнє, то варто би перенести фестиваль десь за місто, бо вони мають бути подалі від населеного пункту і не заважати іншим людям. А то тут ми слухаємо “Пирятин”, в яких пісні з матами є, а поруч матусі з дітками гуляють.

Михайло із Золочева

- “Республіка” в Хмельницькому це не “Республіка”. Мені є з чим порівняти, бо я був а всіх фестивалях. Територія взагалі не підходить. Як тільки зайшов на територію, то побачив, що сцени стоять неправильно. По наметовому містечку, то я взагалі не шарю, яка різниця між платним і безкоштовним. За що ми платимо, якщо навіть нема де зарядити смартфона. Найбільше дебільний мінус - це вільний вхід на перший день. Я краще заплачу більше грошей, щоб тільки не бачити місцевих у вишиванках, як на День міста. Вони дивляться на нас, як на ненормальних і ми на них так само. Я хочу бачити лише фестивальних людей.

Каріна з Броварів

- Насправді все чудово, але місце трохи не підходяще. Дуже багато людей місцевих поруч, яким це заважає і я їх розумію. В Кам’янці було набагато краще і я б хотіла, щоб організатори подумали повернутись туди наступного року. Такі фестивалі загалом мають проводитись на окраїні міст, бо в центрі - це жах. За огорожею вже гуляють місцеві і дивляться на нас скоса як на сатаністів. Помитись мало місця, душ лише один. Туалети у більш-меш нормальному стані, але ті, що поруч з головною сценою - дуже погані і не закриваються.  

Олена з Києва (на фото праворуч)

- Ми взагалі новачки у фестивалях. Цього року, так би мовити, дебютуємо на “Республіці”. Приїхали лише на один день, бо завтра вже на роботу. Можна було б облаштувати більше спортивних зон, фотозон, та навіть місць, де б люди могли просто посидіти. Бо не дуже хочеться сидіти просто на землі. Наступного року, думаю, можна знову тут проводити. Бо насправді шкода історичну фортецю в Кам’янці.

Галина зі Львова

- Тут немає фестивалю “Республіка”. Це більше схоже на якесь афтепаті. На жаль, я можу сказати, що цього року фестиваль гірший, ніж попередні роки. Добре, що є поруч річка, але місця мало. Здавалося б, що фортеця то таке, але насправді там була зовсім інша атмосфера, якої тут бракує. Чула, що підпримці з фудкорту казали, що “влізли” в мінус.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ирина Кучерявая

    Величезна подяка організаторам за свято музики в нашому місті) Порадували всі, кожен виконавець припав до серця) Неймовірні Motanka з славного міста Луцьк. Вже втретє на їх виступі цього року, і завжди з трепетом у серці. Прекрасні, абсолютно унікальні "Один в каное" просто змусили плакати.Чудові Чумацький Шлях, гордість нашого міста.Фіолет, завжди відверті, щирі, круті. Zворотня Дія, ціную і люблю. Latexfauna, натанцювалась, наспівалась. Моторролла з Козаками поділля) це обов язково має чути кожен.Відкрила для себе кілька нових гуртів.Karna - запальні).Я вважаю так) З яким настроєм ти йдеш до музики, з таким відкритим серцем, музика зустрічає тебе) Respublica - ти прекрасна)
  • Faina Shtein

    Может стоит собратьписьмо с подписями и подать в Горсовет.Так и так,есть претензии.Все должно быть цивилизованно . Неплохо бы подключить газеты и телевидение.Дерзайте!
  • Aleksander Kolizhuk

    Ось і статистика...не там і не туди...Андрій з Івано-Франківська - Чесно, то тут дно. Треба повертатись в Кам’янець-Подільський. Фестивальників можна порахувати на пальцях. На другий день фестивалю мало хто прийшов. Єдине, що рятує, то це самогонка. Склад гуртів насправді гарний, але бракує атмосфери фортеці. Щодо зауважень, то можна було б поставити більше душів і хоча б кинути під ноги якийсь щит, бо під ногами болото.

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/lyudi/scho-kazhut-gosti-respubliki-pro-festival-zauvazhennya-ta-propozitsiyi-10719035.html

  • Юрій Вдовін

    Дійсно місце не підходяще...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up