Що відомо про постраждалих від російської атаки на Хмельниччині

Що відомо про постраждалих від російської атаки на Хмельниччині
Ілюстративне фото
  • Обстріл стався вчора, 15 листопада.

  • На Шепетівщині працювала ППО, але не обійшлося без постраждалих.

  • Що про це відомо?

Російська армія знову здійснила масштабну атаку на енергетичну інфраструктуру України. Це сталося вчора, 15 листопада. Один з уражених об’єктів розташований у Хмельницькому — містяни чули два сильних вибухи. Разом з цим у частині громади зникло світло.

Неспокійно було й на Хмельниччині, а саме у Шепетівському районі. Там «прильотів» не було, але працювала протиповітряна оборона. Військовим вдалося збити три ракети. Внаслідок падіння уламків поранено двох людей. Про це у своєму зверненні вчора, 15 листопада, розповів голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Що відомо про постраждалих? Про це журналіст vsim.ua запитав у департаменті інформаційної діяльності військової адміністрації. Там повідомили, що це чоловік та жінка, подружжя. Травми вони отримали на власному подвір’ї.

Відео дня

Близько 17:35 вчора, 15 листопада, їх доставили каретою «швидкої» до Шепетівської багатопрофільної лікарні. Це було приблизно за півтори години після вибухів у Хмельницькому. Зараз подружжя перебуває у лікарні, їхній стан задовільний. Про це повідомила директор департаменту інформаційної діяльності ОВА Інна Михайлова.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Viktorija Vakhovska

    Слава ЗСУ!

    Хлопці- ви кращі!
  • Андрей Гришнюк

    ППО красавчики!

    Супер 👍!

keyboard_arrow_up