Село без водогону в Хмельницькому районі: позитивний фінал історії

Село без водогону в Хмельницькому районі: позитивний фінал історії
  • Наприкінці жовтня мешканець села Хмелівка звернувся до редакції vsim.ua.
  • Розповів, що жителі живуть без водогону, на який здавали гроші ще два роки тому. 
  • Продовження історії.  

Журналісти vsim.ua вже не вперше розповідають вам, як живуть села на Хмельниччині. Зокрема, й про ті населені пункти, звідки виїхали останні мешканці. Тепер такі виключені з обліку через відсутність населення. Про 6 таких сіл дізнавайтеся в матеріалі - Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо.

Також раніше ми писали про село Олександрівка, що в Хмельницькому районі. Звідти їхала остання мешканка - пані Анеля. Репортаж із села дивіться тут. 

Наприкінці минулого місяця до редакції ВСІМ звернувся житель села Хмелівка, що в Городоцькій тергромаді. Чоловік, на ім’я Володимир розповів: населений пункт живе без водогону. Хоч й на нього місцева влада збирала гроші ще два роки тому. Таким чином, мешканці користуються водою з криниць. Однак більшість жителів Хмелівки - пенсіонери. Тож самостійно добиратися за водою не можуть фізично. 

Відео дня

Володимир додав, що у 2020 році з мешканців села зібрали кошти на прокладання водопроводу. Тоді Володимир заплатив 1 100 гривень. Протягом двох років на запитання жителів Хмелівки про водогін, у сільраді відповідали - “Скоро з’явиться”. Тож аби надати розголосу даній проблемі, чоловік розповів про все представникам ЗМІ.

Журналістка vsim.ua зв’язалася зі старостою села Оксаною Стецюк. Станом на 28 жовтня жінка повідомила наступне:

Сьогодні, 17 листопада, до редакції вкотре звернувся пан Володимир. Цього разу він розповів, що воду в селі вже подали до домівок. Чоловік подякував журналістам й додав: “Якби ви бачили радість людей!”

Головний редактор сайту vsim.ua Максим Фарина зазначає: 

Тож якщо і ви маєте проблеми, для вирішення яких необхідна допомога журналістів - звертайтеся до редакції. Ми перевіримо інформацію та надамо їй розголосу. 

Читайте також:  Євро знову дорожче долара. Курси валют в обмінниках Хмельницького (КАРТА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up