Сергій Ремез більше не очолює управління молоді та спорту Хмельницького

Сергій Ремез більше не очолює управління молоді та спорту Хмельницького
Фото зі сторінки Артема Гласа

Сергій Ремез займав цю посаду із січня 2016 року. 

Сергій Ремез — керівник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради — пішов із посади. Про це стало відомо сьогодні, 12 квітня. Офіційного розпорядження міського голови ще немає, та відповідні дописи поширили в соцмережах хмельничани, знайомі з Ремезом та підтвердив сам екс посадовець. 

— Вчора (11 квітня — ред.) завершилася каденція Ремеза Сергія Степановича на посаді начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської Ради. Ваш внесок в розвиток спорту та футзалу на Хмельниччині неоцінений. Асоціація футзалу Хмельницької області, Спортивний клуб "Сокіл" - Хмельницький, Україна, особисто дякуємо за Вашу порядність, людяність та повагу! Попереду нас очікує ще багато класних проєктів, — написав у Фейсбук керівник клубу “Сокіл” Артем Глас

— Сергіє Степановичу, ваша каденція на посаді начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської Ради завершилась, але ваш вклад у розвиток спорту ще багато років буде приносити результати, буде відчутним для спортсменів та тренерів. Дякуємо за Вашу мудрість, людяність та повагу до спортсменів міста! Впевнені, що попереду вас очікує ще багато  проектів як професійних, так і особистих, — додав тренер клубу регбі “Буревісник” Олександр Мігунов

Відео дня

Сергій Ремез також підтвердив інформацію журналісту vsim.ua. 

Закінчується цей етап в моєму житті і найближчими днями я маю прийняти рішення чим займатися далі, — прокоментував Сергій Степанович.

Наразі невідомо хто надалі очолить “спортивне” управління. Нагадаємо, Сергій Ремез прийшов на посаду начальника управління молоді та спорту міської ради у січні 2016 року.

До того Сергій Степанович працював головним спеціалістом Хмельницького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Він родом із міста Городок Львівської області. Народився у 1964 році. Має вищу освіту за спеціальністю “Фізична культура і спорт”. Закінчив Львівський державний інститут фізичної культури.

Фото зі сторінки Олександра Мігунова

Читайте також: У Хмельницькому обрали голову міськрайонного суду та його заступників

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Александр Крыськов

    А чому далі ні?
  • Яніна Іванівна Дзівановська Крук

    Тільки щирі слова подячності!
    Хай працює далі. І підтримка повинна бути.
  • Читач26

    Толкова, порядна людина. Стикався. Хмельницький спорт програв.
  • Валерий Златогурский

    Непоганий держслужбовець, але таких мало.

keyboard_arrow_up