«Схиляємо у скорботі голови»: на війні загинули троє бійців з Хмельниччини

«Схиляємо у скорботі голови»: на війні загинули троє бійців з Хмельниччини
Світлини зі сторінок громад і Volynnews
  • Життя Анатолія Козійчук обірвалося у Білогорівці, Володимира Березюка – у районі Водяного, Сергія Бондіна – під Бахмутом.

Серце крається від чорних звісток із фронту. Війна забрала життя ще трьох Воїнів з Хмельниччини. Цей біль не згасне ніколи.

Анатолій Козійчук

На війні з російським окупантом загинув 34-річний Анатолій Анатолійович Козійчук з Кам’янки, що на Шепетівщині. Життя Воїна обірвалося 23 березня в Білогорівці, що біля Слов’янська на Донеччині.

Відео дня

«Анатолій – найкращий син, чоловік, тато, брат, - акцентують в Улашанівській сільській раді. - До останньої хвилини він був вірним сином України, адже душею і серцем прагнув здобути Перемогу своїй Батьківщині…»

На малу батьківщину тіло загиблого Героя доставлять орієнтовно у вівторок, 4 квітня.

Про час і місце зустрічі траурного кортежу в ОТГ обіцяють повідомити додатково.

«Просимо усіх жителів громади гідно зустріти свого земляка, - зазначають у сільській раді. - Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України. Вдячні нашому захиснику за мужність і відвагу, схиляємо у скорботі голови перед пам’яттю земляка! Вічна пам'ять! Низький уклін Герою!»

Володимир Березюк

У районі Водяного, що на Донеччині, внаслідок російського артилерійського обстрілу позицій ЗСУ загинув 47-річний солдат Володимир Володимирович Березюк з Писарівки Хмельницького району. Герой служив у військовій частині А0536 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха.

Герой народився у Писарівці, закінчив Писарівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, навчався у Хмельницькому ПТУ №7.

Був чудовою людиною та прекрасним майстром, якого знали жителі усієї громади, а також за її межами. Залишив по собі багато речей, зроблених його «золотими» руками.

Захищав Україну в 2015–2016 роках, а в березні 2022-го, після початку повномасштабного вторгнення, добровільно пішов на фронт. До військової частини, в якій раніше проходив службу, вирушим спільно з товаришем.

«У бою за нашу Батьківщину Володимир виявив стійкість та мужність і до останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність українському народу», - наголошують у Війтовецькій селищній раді.

У загиблого Героя залишилися донька, дружина, сестри і матір.

«Ми дякуємо матері за те, що виховала справжнього відважного чоловіка, воїна, захисника, - зазначають у громаді. - Дякуємо Володимиру за те, що став на нашу оборону ціною власного життя.  Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Хай Господь дарує Царство Небесне та вічний спокій душі Володимира Березюка!»

Поховають загиблого Захисника у його рідній Писарівці.

«Про чин похорону та деталі повідомимо згодом, – зазначають у селищній раді. -  Зустріти нашого воїна, віддати йому свою повагу та молитву – обов'язок кожного з нас».

«Не хочеться вірити у це важке горе, яке принесла ця клята війна у наше село. Важко усвідомити, що пішла від нас Людина, яка завжди і в усьому ставала у допомозі, так, таким був Володя, - зауважує в соцмережах Світлана Францівна. - Це була людина, про яку ми маємо і будемо пам'ятати і переказувати своїм нащадкам. І я, думаю буде вірно, коли його ім'ям буде названа одна із вулиць нашого села... Вічна і світла пам'ять завжди буде про Тебе, наш Герою. Щирі співчуття рідним і близьким. Біль, сум, жаль, сльози».

Сергій Бондін

Під Бахмутом, що на Донеччині, 15 березня обірвалося життя 46-річного Сергія Олександровича Бондіна з Перемишля, що на Шепетівщині. Ворог безжально забрав життя люблячого сина, батька та брата.

«Бондін Сергій рахувався у списках безвісти зниклих, була надія на те, що Захисник живий, але, на жаль, не судилося, - зауважують в Улашанівській сільській раді.  - 15 березня ворог безжально забрав життя люблячого сина, батька та брата».

На малу батьківщину тіло загиблого Героя доставлять орієнтовно в понеділок, 3 квітня.

Про місце і час зустрічі траурного кортежу в ОТГ обіцяють повідомити додатково.

«Прохання до жителів громади гідно зустріти свого земляка, - зазначають  у сільській раді. - Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Сергія, розділяємо з вами цей нестерпний біль від непоправної втрати... Вічна пам'ять і слава Герою!»

Нагадаємо, війна забрала життя Олександра Надєждіна з Кам’янеччини та Євгенія Кумпан з Волочиської громади.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (116)
  • Валентина Ясковец

    Царство небесне. Вічна Слава та Світла пам'ять Вам наші Герої !
  • Анна Наголюк

    Царство небесне.Вічна і світла пам'ять Нашим Героям.Низький уклін батькам та щирі співчуття усім рідним .
  • Ольга Єрмакова

    Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Герою
  • Vasyl Irodenko

    Щирі співчуття. Царство Небесне. Нехай з Богом спочиває. Вічна пам'ять.

keyboard_arrow_up