Сім депутатів Хмельницької міськради купили нові земельні ділянки. Найдешевша – 4 288 гривень

Сім депутатів Хмельницької міськради купили нові земельні ділянки. Найдешевша – 4 288 гривень
  • Проаналізували декларації депутатів Хмельницької міської ради.

  • Семеро з них за останні два роки придбали низку земельних ділянок.

  • Розповідаємо детальніше.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати звітність у деклараціях за 2022 та 2023 роки. Так, народний депутат України Сергій Лабазюк придбав собі годинник у жовтні 2022-го. А саме – від відомого швейцарського виробника «Rolex». Торгова марка «Oyster Perpetual Datejust». Їхня ціна в день набуття права – 395 тисяч гривень. Детальніше про майно, яке з’явилося в декларації нардепа дізнавайтеся в окремому матеріалі. 

Цього разу проаналізували декларації депутатів Хмельницької міської ради. У сімох з них за останні два роки з’явилися земельні ділянки. Більшість з них – у Лісовогринівецькій громаді.

Наприклад, Богдан Лукашук у 2022 році купив 7 земель у селах Терешівці та Гнатівці. Найдорожча з них в день набуття права власності коштувала майже 90 тисяч гривень. У Лісовогринівецькій громаді придбав землю депутат і минулого року. Це три земельні ділянки, найдорожча з яких коштувала 180 тисяч гривень. 

Відео дня

У декларації Сергія Золотухіна також з’явилася земельна ділянка у Лісових Гринівцях. Її власником є його дружина. Ціна в день набуття права – 4 288 гривень. 

У Лісовогринівецькій громаді придбав ділянку і Юрій Туровець. Ціна – 4 460 гривень. Це спільна сумісна власність їх із дружиною. 

Хто ще став власником земельних ділянок згідно з декларацією, дізнавайтеся детальніше в інфографіці далі. 

Читайте також: Нові квартири, будинки та земельні ділянки: декларація Стефанчука-молодшого

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Шура Шура

    Забрать участки тай бескоштовно отдать настоящим героям..за заслуги перед народом Украини..!!!!предложу таку питицию
  • Николай Кулина

    Не висвітлюйте такі махінації депутатів,не дратуйте народ.Краще відправляйте це кодло депутатське на захист держави.Чому проста людина неможе отримати землю?Тому що влада корупціонерів і бандитів .
  • Анатолій Пахолок

    Готова ''гвардія'' на передок!
  • Анатолій Пахолок

    А навіщо нам депутати? Який товк з них? Одні збитки, користі ніякої і оклади не погані, оздоиовчі, санаторії всілякі іт.д ітп. А ми немаємо коштів на дронони і боєприпаси , получається живемо на широку ногу.

keyboard_arrow_up