“Слухаємо прокльони й нюхаємо сморід”. Чому мешканці гуртожитку на Чорновола скаржаться на сусідку

“Слухаємо прокльони й нюхаємо сморід”. Чому мешканці гуртожитку на Чорновола скаржаться на сусідку
  • Подружжя з Хмельницького мешкає в гуртожитку неподалік зупинки “Заготзерно”.
  • Блок ділять із сусідкою, з якою вже 10 років не можуть ужитися.
  • Вона, за їхніми словами, зносить до кімнати сміття й відмовляється його прибрати.
  • Журналістка vsim.ua дізналася деталі цієї історії.

Історії хмельничан про своїх сусідів стають популярними на сайті ВСІМ. Особливо, якщо мова йде про тих, хто поводить себе дивно. Йдеться про жителів багатоповерхівок, які перетворюють свою домівку на смітник. Цим самим створюючи іншим мешканцям дискомфорт. Або ж про тих, хто не випускає із рук чарку й не припиняє гулянки у квартирі. 

Цього літа журналістка vsim.ua стала свідком кількох історій, в яких люди не можуть спокійно жити через мешканців за стіною. Одна із них про жительку будинку на Зарічанській. Жінка розвела смітник у квартирі й утримувала там собак, яких, ймовірно не годувала. Наразі чотирилапих вдалося забрати волонтерам. А от сама жінка обіцяла навести лад у помешканні. Детальніше про це читайте тут: У квартирі на Зарічанській жінка живе серед сміття. Як сусідам розв'язати проблему.

Наступний випадок із “проблемними сусідами” застав журналістку на Інститутській. Жителі будинку розповіли, що один із мешканців розвів у квартирі справжній “притон”. Мовляв, там зранку до ночі триває гульня, на яку сходяться безхатьки. 

Відео дня

Тоді у тій же квартирі проживала жінка із 1-річною дитиною. Незадовго після публікації матеріалу на сайті ВСІМ, вона й маля звідти переїхали. Як розгорталися події можете дізнатися в матеріалі Мешканці багатоповерхівки на Інститутській скаржаться на сусідів, які п’ють, б’ються та виховують 1-річну дитину.

Цього разу до редакції звернулася іще одна хмельничанка - Інна. Вона розповіла, що вони з чоловіком живуть, наче в пеклі. Журналістка навідалася до їхнього помешкання й дізналася подробиці.

Нет описания.

Одягається у все чорне й може проклинати

Олексій та Інна живуть в гуртожитку на Чорновола, 60, на 3 поверсі. Кімнату в будинку отримав Олексій, як працівник заводу. Мешкає там вже понад 10 років. Будинок складається із блоків. Свій Олексій та Інна розділяють із пенсіонеркою. Саме на неї вони і скаржаться. Розповідають, та роками над ними знущається. 

Одна із проблем, з якою подружжя не може вжитися - це накопичення сміття сусідкою. Олексій та Інна кажуть, що вона зносить до своєї кімнати непотріб зі звалищ. Через це вони вимушені терпіти сморід й тарганів. 

Подружжя каже: сусідка засмічує не лише власну кімнату, а й територію блоку. Зокрема - санвузол. Через це вони не можуть повноцінно помитися чи скористатися туалетом. Олексій показав журналістці, як виглядає їхня територія вбиральні. Там всюди розставлені миски, банки чи інші речі. Прибрати їх звідти, каже чоловік, сусідка відмовляється. Аргументує все тим, що це її квартира. Тож вона що хоче - те й робить. 

Нет описания.

Окрім такої поведінки пенсіонерки, мешканці гуртожитку помітили й інші дивні речі. Розповідають, що вночі вона вбирається в одяг чорного кольору й кудись йде. А вдень, говорять жителі, бубонить собі під ніс незрозумілі нікому молитви. Поміж тим, жінка у спілкування з іншими сусідами користується прокльонами. Це не оминуло й Олексія та Інну. Через це вони запрошували до своєї кімнати священника, аби той провів ритуал освячення. 

“Сміття - це цінні речі”

Чоловік і жінка розповідають, що на зауваження сусідка не реагує. Ба більше - каже, що всі речі в її кімнаті є цінними, бо належать дочці та онучці. 

З візитом журналістки пенсіонерка пішла в невідомому напрямку. Тож поспілкуватися з нею не вийшло. Проте, що вона зазвичай відповідає на запитання про сміття, розповіла пані Інна. 

Нет описания.

На сусідку подружжя все скаржилося і в поліцію, і в УМК. Кажуть, все марно. До слова, як і в попередніх подібних історіях про накопичення сміття. 

Раніше журналістці ВСІМ директор департаменту інфраструктури міста Василь Новачок пояснював: впливати на людей з подібними проблемами - не компетенція управляючих компаній і житлово-експлуатаційних об’єднань. Розв’язувати такі питання чиновник радив мешканцям шляхом позову до суду або зверненням до родичів такої людини. Саме тому подружжя хоче знайти її дочку та онучку, аби ті могли вплинути на бабцю.

Олексій та Інна вже займалися пошуками - шукали рідних сусідки в соцмережах. Все це видалося марним. Саме тому вона просить допомогти у пошуках усіх небайдужих людей. Ім’я доньки їхньої сусідки - Кармеліта Людмила Михайлівна. Онучки -  Грига Анжеліна Сергіївна. 

Чоловік і жінка сподіваються, що рідні пенсіонерки знайдуться. І в результаті - мешканці гуртожитку зможуть жити спокійно. 

Друзі, якщо і ви маєте “проблемних сусідів”, звертайтеся до нашої редакції. Ми розкажемо хмельничанам і вашу історію.

Нет описания.
Фото сміття у кімнаті жінки, на яку скаржаться. Надали сусіди.

 

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лариса Виноградова

    Перемоги 12,1 п1д 2 поверх-те ж саме..ще й собаки серед см1тника!!
  • Олександр Тихун

    Сочуствие но никто не поможет . У дочки этажом ниже жила паскудная бабка , жить не давала никому , упала парализованной в приёмной , сын спустя три дня пришёл к ней , соседи её избегали , а если бы газ был включён ? Взлетел бы дом , такова жизнь

keyboard_arrow_up