Солдат із Нетішина загинув, звільняючи село на Донеччині

Солдат із Нетішина загинув, звільняючи село на Донеччині
Скрін з відео
  • Сергію Квасуну було 27 років. 

  • Він був стрільцем-оператором єгерського батальйону.  

Сьогодні, 11 червня, соцмережами поширилась радісна новина — українські військові звільнили від російських загарбників ще один населений пункт на Донеччині. Це село Благодатне, яке знаходиться на межі Донецької та Запорізької областей.

Звістку повідомили на сторінці 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, бійці якої визволили село. У складі цієї бригади є чимало бійців із Хмельницької області. 

— Загарбники опирались до останнього, але не витримали натиску нестримних росомах! У ході операції вдалося взяти в полон російських військових. Отримана від них інформація допоможе в подальшій деокупації української землі, — йдеться у повідомленні.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="vsimnews/11605" data-width="100%">

 

Та вже ввечері радісна новина змінилась на трагічну. Адже в ході операції 10 червня загинув військовий із Нетішина Сергій Квасун. У виконкомі Нетішинської міської ради розповідають, що Сергій був 1996 року народження. Він отримав мінно-вибухову травму. 

— Все більше горя на нашій землі, все більше біди і сліз… Чергова трагічна звістка рве душу і серце… З сумом повідомляємо, що 10 червня, внаслідок мінно-вибухової травми несумісної з життям, в районі населеного пункту Благодатне (Донецька область), загинув старший солдат Сергій Квасун, — додають у міськвиконкомі. 

Захисник був старшим стрільцем-оператором 2 єгерського батальйону військової частини А 4056. Про день та час зустрічі Воїна обіцяють повідомити додатково.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (36)
  • Ola Bardina

    Царство Небесне! Свiтла пам'ять! 😥😥🙏🙏
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • Валентина Вандоляк

    Слава Героям України!!!!!
  • Людмила Пилипенко

    Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up