«Справжній воїн і захисник»: у Хмельницькому попрощалися з Олександром Самофаловим

«Справжній воїн і захисник»: у Хмельницькому попрощалися з Олександром Самофаловим
  • Військовий загинув у Донецькій області 8 квітня.

  • У нього залишилася донька.

У Донецькій області загинув 46-річний військовий з Пашківців Олександр Самофалов. Це сталося тиждень тому, 8 квітня. Сьогодні, 15 квітня, з ним попрощалися у Хмельницькому.

На церемонію прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади, небайдужі хмельничани. Серед них був голова Лісовогринівецької ОТГ Віталій Гралюк. Він знав загиблого військового та розповів свої спогади про нього.

Олександр Самофалов родом із села Пашківці, де народився й голова громади. Віталій Гралюк розповідає — ходив із загиблим в одну школу, той був на кілька років молодшим. Після школи Олександр Самофалов навчався в училищі у Хмельницькому на будівельника.

Відео дня

Згодом одружився та працював в одній із місцевих будівельних компаній. Крім того, був він і на службі в армії, зокрема в зоні АТО у 2015 році. Коли почалося вторгнення Росії, знову пішов на війну.

— Він назавжди залишиться у нашій пам’яті, дуже добрий односелець, порядний, справжній воїн і захисник. У нього залишилася одна донька, — розповів Віталій Гралюк.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (102)
  • Сергей Горев

    Вечная память
  • Олена Бондар

    Вічна пам'ять Герою!
  • Лілія Трачук

    Вічне спочивання даруй йому Господи
  • Ольга Макареня

    💔💔💔😢🇺🇦

keyboard_arrow_up