Рятував людей та загинув. У Хмельницькому поховали поліцейського з Бучі

Рятував людей та загинув. У Хмельницькому поховали поліцейського з Бучі
  • «Ворог ніколи не зможе нас подолати, ніколи!» — сказала під час похорону мати правоохоронця.

На кладовищі у мікрорайоні Ракове поховали поліцейського з Бучі Юрія Чабаха. Похорон відбувся сьогодні, 14 квітня. Чоловік працював у місцевому районному управлінні поліції. 37-річний правоохоронець загинув, коли допомагав евакуйовувати людей. Його тіло виявили у братській могилі біля церкви в Бучі 10 квітня. У Хмельницькому поліцейського поховали через те, що звідси його батько.

На вшанування поліцейського прийшли рідні, друзі, колеги з Київщини та Хмельницького, представники місцевої влади. Мати загиблого розповіла, що вірить у перемогу України.

— Ми переможемо. Ми вже перемогли. Нашою мовою, нашою силою, нашим духом, нашою вірою, нашою стійкістю, з якою ми стоїмо пліч-о-пліч, підтримуючи один одного. Ворог ніколи не зможе нас подолати, ніколи! Бо ми єдині. Слава нашим героям, слава нашій Україні, смерть ворогам!

Відео дня

Нагадаємо, що сьогодні у міській ритуальній службі попрощалися з військовим Дмитро Герегою. Він загинув під час ракетного обстрілу Яворівського полігону, що на Львівщині, 13 березня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (541)
  • Галина Павлюк

    Вічна память
  • Людмила Опришко

    Вічна пам,ять Герою
  • Оля Волченко

    Вічна пам'ять Герою
  • Лариса Мельникова

    Світла пам'ять Герою України!

keyboard_arrow_up