“Це наша фішка”: в чому особливість хмельницьких двійнят Тетяни та Олени

“Це наша фішка”: в чому особливість хмельницьких двійнят Тетяни та Олени
  • Вони ніколи не сваряться, мають однакові вподобання, розмір ноги та чоловіків Сергіїв.
  • Немовлятами на них вішали бірки, бо навіть мама з татом не могли розрізнити хто є хто.
  • Двійнята Таня і Лєна Чорноморець розповіли журналістам vsim.ua, як класно бути схожими.

У багатьох з нас є брати чи сестри. Іноді ми сваримося, не можемо порозумітися чи просто не спілкуємося довгий час в силу різних причин. А ось ці двоє взагалі не знають, що таке ображатися одна на одну. З дитинства дівчата нерозлучні. Говорять, що відчувають одна одну на відстані та бачать однакові сни.

Сестри Таня та Лєна - двійнята. Вони народилися з різницею в 10 хвилин. Немовлятами на них вішали бірки, бо розрізнити дітей не могли навіть мама з татом. Зараз вони дорослі і самодостатні жінки, які вважають, що схожість - це їхня головна фішка. Про це та багато іншого Таня та Лєна розповіли журналістам vsim.ua.

Шокували всіх ще з народження

Таня та Лєна - двійнята. Дівчата з’явилися на світ практично одночасно. І відразу ж шокували своєю появую весь пологовий. Справа в тому, що під час УЗД мамі сестер говорили, що вона чекає одне немовля. Тому народження двійні стало для неї сюрпризом, неймовірною радістю та шоком одночасно.

Відео дня
  • Коли мама дізналася, що нас двоє, вся лікарня була на вухах. Мама стояла на обліку у дуже досвідченого лікаря. Та їй говорила, що в неї неправильно лежить плід і треба відвідувати зарядку. Вона ходила на одну, на другу. Все одно казали, що неправильне розположення. Лікарі чули лише одне серцебиття. Тому, що нас двоє - навіть не підозрювали. Коли мама народила, і вже відпочивати зібралася, їй лікарі сказали, що там ще щось є. Вона злякалася, як це щось є. Вже думала про щось погане. А лікарі дивляться, там ще одна жива дитина. Кажуть давайте матуся по другому кругу.

Дівчата з’явилися на світ з різницею в 10 хвилин. Таня трішки старша, проте між дівчатами завжди рівноправ’я.

  • Мама з дитинства не хотіла нам казати, хто старший. Бо у нас є сусіди, які з’явилися з різницею в пару хвилин і одна іншій говорила завжди, я старша і ти мене повинна слухатися. А мама не хотіла, щоб у нас було те ж саме. Але для нас це не грає жодної ролі. Ми самі знайшли ці бірочки в шафі. Побачили, що там різниця в 10 хвилин і на цьому все.

“На уроках хитрували”

Змалечку Таня і Лєна росли схожими, як дві краплі води. Коли дівчата були ще в пелюшках, мама чіпляла їм до ручок чи ніжок бірочки. Бо розрізнити малюків, особливо для сторонніх людей, було нереально. В школі їх часто плутали як однолітка, так і вчителі. Тому дівчата часто виручали одна одну на уроках.

  • Спочатку нас геть не розрізняли. А потім ті, хто з нами певний час спілкувався - вже не плуталися. На уроках трішки хімічили: то вірші одна за одну розказували, то якісь приклади біля дошки вирішували. То вона щось більше знає, інше я краще. Тому виручали по-сестринські, - говорить Таня.

Дівчата навчалися в одному університеті, на одному факультеті і в одній групі. Навіть вступні іспити до університету Лєна здавала за Таню.

  • Ми як вступали до університету, то я зайшла і здала екзамен першою. А тоді вийшла в коридор, думаю, я все вже знаю, піду здам і за Таню. Кажу їй, я вже була, то чого ще й тобі йти, здала по другому кругу, - пояснює Лєна.

“Це наша фішка від природи”

Дівчата схожі за фігурою, мають один розмір ноги, однакові очі та схожі зачіски. А ще Таня і Лєна мають абсолютно ідентичні смаки. Часто дівчата обирають одна одній одяг, купують прикраси і вгадують бажання сестри завжди стовідсотково.

  • З дитинства мама нас одягала однаково і нам це подобалося. І зараз, якщо якась зустріч чи важлива подія на яку ми йдемо удвох, то завжди обираємо ідентичний одяг. В дитинстві трохи нас за це підколювали, навіть було, що говорили, ніби ми “інкубаторські”, що нас ображало. Але ми так не вважаємо, це наша фішка. Ми схожі від природи і хочемо лише це підкреслити. В нас однакові смаки. Якщо зайти в магазин де просто колосальний вибір ми все одходимо і прийдемо до однієї ж речі, - розповідає Таня.

  • Ми завжди оберемо одну модель і один колір. Нам іноді продавець говорить, що візьміть одна синю кофту, інша - зелену, а не однакові. Але, як якщо я знаю, що мені той колір не пасує. Було таке, що сестра щось підібрала, каже підійти подивитися, то я відразу скажу, що вона вибрала. Той-то ряд така і така річ, і вгадаю, - додає Лєна.

Дівчата говорять, що їм дуже просто обирати подарунки одна для одної. Адже якщо подобається Тані, то і Лєна буде в захваті, і навпаки.

  • Навіть, якщо якусь дорогу річ обираємо на подарунок, то сміливо беремо, бо точно впевнені, що підійде. У нас один розмір ноги - 35. Буває, що Тані треба якесь взуття, а в неї не має часу вибрати, то піду я. Все одно і їй підійде, - зазначає Лєна.

“Бачимо однакові сни”

Дівчата говорять, що надовго не розлучаються одна з одною. Навіть квартири придбали поруч, в кількох хвилинах ходьби. А на відстані завжди відчувають переживання чи емоційний стан своєї сестри.

  • У нас, на щастя, не було якихось таких складних життєвих, де було: “А, от сестрі погано. А часто бувають моменти, коли бачимо однакові сни. Буквально тиждень тому мені снився сон, щось пов’язане з квартирним питанням. Тоді гуляли з сестрою, я їй розказую, а виявляється, що і їй теж саме снилося. При чому сон про нову квартиру, про яку ми нічого не говорили і навіть не думали і одночасно обом приснився, - розповідає Таня.

  • Буває, що ми в один момент згадуємо про якусь подію, що сталася дуже давно. Я кажу про нех сестрі,  а вона відповідає, що теж от саме збиралася мені про це сказати, - додає Лєна.

“В обох чоловіки Сергії”

Однакові смаки дівчата мають і в чоловіках. Говорять, що завжди подобався один і той же тип і зовнішності, і характеру обранця. Та й одружилися вони з чоловіками, які мають однакове ім’я - Сергій.

  • У нас навіть чоловіки обидва Сергії. До одруження часто бувало, що йде якийсь хлопець навпроти, подивилися одна на одну - так, гарний. Бувало, що подобався один і той же, але суперечок через чоловіків у нас ніколи не було, - згадує Лена.

Лєна навіть на побачення ходила до майбутнього чоловіка сестри. Дівчата вирішили пожартувати та перевірити, чи запідозрить її обранець підміну.

  • Ми домовилися зустрітися з Сергієм біля філармонії. Я собі заховалася за колоною. А Лена пішла до нього. Голос у нас однаковий, тому тут нічого не запідозрив. Але вони почали говорити і дивлюся, щось мій Сергій на Лєну підозріло дивиться. Він через кілька хвилин зрозумів, що ось не те і почав придивлятися, тут я не витримала і вийшла до них. Ну добре, що не образився. Посміялися разом, - розповідає Лєна.

“У дівчат навіть діти схожі”

Таня та Лєна мають двох прекрасних синів. Дівчата розповідають, що хлопці між собою також схожі. Грають в одні і ті ж ігрита захоплюються однаковим спортом. А ще в Лєни є 4-річна красуня донечка. Таня ж говорить, що поик про другу дитину не задумується, адже займається важливим проектом і катастрофічно бракує на все часу.

  • У мене сину тринадцять років, а Ленин на два роки молодший. Попри різницю у віці, в рості хлопці вже зрівнялися. Бувало таке, що ми собі однакове брали, і попалися дитячі речі однакові, які нам обом сподобалися, тому взяли і їм. То вони ніби ще  більше стали між собою схожими, - говорить Таня.

У Лєни кілька років тому з’явилася ще й донечка. Таня племіницю обожнює і не проти другої дитини, але говорить, що поки відкладає, через брак часу та важливий проект.   

  • Я думала теж про другу дитину, але зараз часу зовсім не має. Ми готуємо важливий канадський проект, щодо нашого Національного симфонічного оркестру. Зараз знімаємо фільм, тому часу зовсім немає, - розповідає Таня.

Разом займаються фотографією

Дівчата займаються улюбленою справою. Раніше вони досить успішно пробували свої сили в журналістиці. А зараз разом займаються фотографією. Говорять, що мають одну професію на двох і це приносить їм лише купу задоволення.

  • Ми колись обоє були журналістами. Жили разом і писали разом. Одна щось напише, інша - відредагує і підписувалися під матеріалами: Таня і Лєна Чорноморець. Потім газети відійшли на задній план, а інтернет видання нам були не дуже цікаві. Тому зараз ми більше фотографи. Нещодавно їздили до Києва знімати національний симфонічний оркестр України, - говорить Таня.

  • Нам так зручніше разом знімати. Ми вже звикли одна праворуч, інша - ліворуч. І фото є з різних ракурсів. І підстраухуємо завжди одна одну, коли треба, - додає Лєна.

Дівчата говорять, що їм цікаво займатися однією справою разом. Фотографувати більше люблять цікаві заходи, відомих людей. Іноді стоять над квіткою весь день, щоб спіймати, як по ній спадають краплини дощу.

  • Лена більше любить фотографувати людей. Вона в садочку малу назнімає так, що пам’яті не вистачає на жодній флешці. А я можу годинами стояти над квіткою, щоб зняти, як по листку збігають дощові краплини, - пояснює Таня.

“Ми є одна у одної”

Таня і Лєна завжди могли знайти спільну мову одна з одною. Дівчата говорять, що у них повне рівноправ’я. В дитинстві Лена була більш говіркою, тому сестра слідкувала за нею. Зараз ролями трішки помінялися і тепер стимулює сестру на нові звершення Таня.

  • Малою Лена була шустріша за мене, вона була дуже компанійська та говірка. Зараз трохи все змінилося. Тепер я якось її підштовхую. Ми порівнялися, можна сказати, - говорить Таня.

Дівчата зізнаються, що подруг практично не мають. Вони одна для одної і сестра, і краща подруга, і єдина порадниця.

  • Зараз такі подруги пішли, що й розказати щось боїшся їм. А ось Тані я завжди довіряю. Вона ніколи мені поганого не порадить. Іноді вона мені може щось слушне підсказати, іноді - я їй. Тому йдемо за розрадою та ділимося самим секретами лише одна з одною, - розповідає Лєна.

“Сваритися одна з одною - ні, ніколи”

Між собою Таня та Лєна ніколи не сваряться. Дівчата згадують, що у підлітковому віці були суперечки. Але образ одна на одну вони довго не тримали. Зараз же дівчата кажуть, що спровокувати їх на конфлікт одна з одною нікому не під силу.

  • В підлітковому віці були якісь суперечки, як між усіма дівчатами в такому віці. Але ми старалися це на людях не показувати, якщо сварилися, то лише наодинці. Зараз ми вже старші і розуміємо, що ніщо не варте, сварки між нами. Ми знаємо коли змовчати одна одній, коли підтримати, коли поступитися, - зазначає Таня.

Дівчата навіть продожують фрази одна одної. Говорять, що слухають однакову музику, люблять одних і тих же виконавців. А на концертах навіть не помічають, як обирають одну і ту ж позу.

  • Бувало часто так, що нас хтось із друзів сфотографує на концерті, коли ми стоїмо перед сценою і руки однаково склали чи в тій же позі. Це виходить якось не умисно.Гадаю, що це класно, коли сестри так розуміють одна одну і мають скільки подібного, - наголосила Лєна.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владимир Вячеславов

    О,привет))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up