У боях на Донеччині загинув захисник Роман Новіков

У боях на Донеччині загинув захисник Роман Новіков
Фото Героя зі сторінки Михайла Сімашкевича

Герой був родом з Новоушиччини. 

Останніми днями Новоушицька тергромада втратила двох своїх синів. Обоє проживали в одному селі, й обоє загинули в одному населеному пункті. 

Лише вчора повідомили про загибель 33-річного Вадима Гуцола. Нагадаємо, боєць пішов воювати з окупантами 1 березня. Загинув Герой під час бою у населеному пункті Івано-Дар‘ївка Донецької області 20 липня.

Стало відомо про втрату ще одного Воїна — Романа Новікова. Він загинув 24 липня в бою за Батьківщину у тій таки Івано-Дар‘ївці на Донеччині.

Відео дня

Роман Новіков народився 23 лютого 1982 року. Мешкав у тому ж селі, що й Вадим Гуцол —  у селі Струга. Закінчив 9 класів у Струзькій школі І-ІІІ ступенів. Згодом був призваний на строкову службу до Збройних Сил України.

— Один за одним йдуть найкращі сини України. Знову страшна, трагічна звістка з Новоушиччини. Новіков Роман  Леонідович. Йому було лише 40,— пише голова районної ради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич

Про дату та час прощання з Воїном поки не повідомляють. 

— Розділяємо пекучий біль рідних і близьких та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність усієї України, — пишуть на сторінці Новоушицької тергромади

Жителі тегромади сумують з приводу важкої втрати.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (184)
  • Liuba Gaevaia

    Царство небесне,
    Вічна пам'ять герою
    Глибокі співчуття рідним
  • Алла Шевчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Люда Чернишова

    Вічна Память Герою
  • Маиса Мала

    Вічна і Світла Пам'ять Герою

keyboard_arrow_up