У боях з окупантами загинули двоє захисників — В’ячеслав Попов та Максим Данилюк

У боях з окупантами загинули двоє захисників — В’ячеслав Попов та Максим Данилюк
Фото Героїв зі сторінок тергромад. Колаж vsim.ua
  • В’ячеславу Попову було 58 років. 

  • Максим Данилюк був помічником гранатометника. 

Між ними було 20 років різниці і сотні кілометрів. Але обоє поклали свої життя за свободу рідної країни. Трагічні звістки повідомили в тегромадах. 

В’ячеслав Попов

Сумна звістка фронту надійшла до Кам’янця-Подільського. У війні з рф загинув місцевий мешканець Вячеслав Попов.

— Він мужньо боронив українську землю від ворога, за що й поплатився найціннішим. Висловлюю щирі співчуття родині Героя, розділяю ваш біль і горе. Низький уклін Захиснику! — повідомив мер Кам’янця Михайло Посітко. 

Відео дня

Військовому було 58 років. В'ячеслав був хорошим батьком, вірним товаришем. Як справжній воїн і патріот, він без вагань став на захист держави.

Прощання з Героєм відбудеться 14 серпня із 10.30 до 13.00 у Сквері Героїв в Кам’янці. 

Максим Данилюк

Максим Данилюк був родом із Нетішина. Захисник був 1985 року народження. Старший солдат, стрілець-помічник гранатометника десантно-штурмового батальйону військової частини А 0224.

Він загинув 8 серпня від рук російських загарбників під час виконання бойових завдань поблизу Новомихайлівки Покровського району на Донеччині. Про це повідомили у виконкомі Нетішинської міської ради. 

У понеділок, 14 серпня, о 12.00, відбудеться прощання із військовим. Траурний кортеж рухатиметься до площі перед будівлею виконавчого комітету.

Поминальна панахида пройде у Соборі архистратига Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ. А далі — до Великого Скнита, що на Славутчині, де на сільському кладовищі відбудеться поховання Максима Данилюка.

14, 15 та 16 серпня на території Нетішинської міської територіальної громади оголошується триденна жалоба. У ці жалобні дні прохання до керівників установ, підприємств та організацій територіальної громади приспустити державні прапори на будівлях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Любов Ковтонюк

    Вічна пам'ять Героям... Щирі співчуття родинам.
  • Алла Мазур

    Вічна пам'ять Героям 🕯️
  • Олена Присяжнюк

    НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ НАШІ ДОРОГІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАШИМ ЗАХИСНИКАМ. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ВАМ НАШІ ГЕРОЇ. СПІВЧУТТЯ РІДНИМ
  • Ганна Ліпінська

    Вічна пам'ять Героям !

keyboard_arrow_up