Змінився керівник компанії, до якої входить “Хмельницькгаз”. Хто ним став

Змінився керівник компанії, до якої входить “Хмельницькгаз”. Хто ним став
Фото керівника зі сторінки "Хмельницькгазу"

На посаду керівника призначили колишнього операційного директора регіональної газової компанії.

В регіональній газовій компанії, під брендом якої працює "Хмельницькгаз", змінили керівника. Про це повідомили на сторінці компанії. 

На посаду генерального директора РГК призначили Олексія Тютюнника. До цього він працював операційним директором компанії. Зазначають, що він має 15-річний досвід роботи в енергетичній галузі та є досвідченим менеджером. 

— З початку війни Олексій Тютюнник очолив програму відновленням газопостачання на деокупованих територіях та забезпечення працездатності газорозподільної системи в регіонах, де відбуваються активні бойові дії, — йдеться в повідомленні компанії. 

Відео дня

У компанії додали, що за час роботи зміг налагодити партнерські зв'язки з провідними європейськими та світовими виробниками газового обладнання та реалізував проекти будівництва заводів із виробництва критично важливого обладнання та приладів обліку газу – RGC Production та RGC Metering.

 

Нагадаємо, нещодавно хмельницькі газівники надіслали спецавтомобіль колегам із Херсонщини. На цьому авто аварійна бригада херсонських газівників виїжджає на виклики в населені пункти Станіславської, Білозерської та Чорнобаївської громади. А ще на правий берег Херсонської області — в населені пункти Комишани, Дніпровське, Велетенське, Янтарне та Білозерка. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up