У Хмельницький міськрайонний суд призначили трьох суддів. Хто вони

У Хмельницький міськрайонний суд призначили трьох суддів. Хто вони
Оксана Заворотна, Сергій Баєв та Аліна Демінська
  • Укази про призначення підписав Володимир Зеленський.

  • Документи з’явилися на сайті Президента сьогодні, 12 грудня.

Хмельницький міськрайонний суд поповнився трьома новими суддями. Це Оксана Заворотна, Сергій Баєв та Аліна Демінська. Укази про їхнє призначення сьогодні, 12 грудня, оприлюднили на сайті Президента України. Раніше вони вже були суддями, проте у них закінчився термін повноважень. Також нового суддю отримав Ярмолинецький районний суд. Ним став Вадим Мазурчак.

Що відомо про Оксану Заворотну

Оксані Заворотній 47 років. Народилася у Хмельницькому. Вищу освіту здобула у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого. Склала присягу судді у травні 2012 року. Відтоді весь час працювала у Хмельницькому міськрайонному суді.

Що відомо про Сергія Баєва

Сергію Баєву 38 років. Народився у Чернігові. Вищу освіту здобув у Харківській національній юридичній академії. Склав присягу судді у травні 2012 року. Відтоді весь час працював у Хмельницькому міськрайонному суді.

Відео дня

Що відомо про Аліну Демінську

Аліні Демінській 37 років. Народилася у селі Пархомівці Хмельницького району. Вищу освіту здобула у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Склала присягу судді у травні 2012 року. Відтоді весь час працювала у Хмельницькому міськрайонному суді.

Чи довіряють хмельничани судам? Про це та інше читайте у матеріалі «Від „Слуги народу“ до хабарів у лікарнях: що цікавого дізналися соціологи про хмельничан».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Sidorcuk Masa

    Говорят конкурс проходил? 70 человек на место? Сколько откашляли? 40000-70000& , или больше? Чтобы по 200000 пенсии и 200000 зарплаты одновременно иметь??
  • Галина Завгородня

    Альона. рада за тебе. Успіху.
  • Sidorcuk Masa

    От шестидесяти до двухсот тысяч гривен пенсия !!! в месяц!!
  • Влад

    Покажи свою  Izabel Adam !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up