У Хмельницькому діятиме простір для військових, ветеранів та їхніх родин

У Хмельницькому діятиме простір для військових, ветеранів та їхніх родин
Світлини зі сторінки Хмельницької обласної ради
  • Читайте, яку допомогу в ньому можна буде отримати.

Простір «Плюс Плюс ++» вже з 5 вересня діятиме в центрі Хмельницького.

У ньому військові, ветерани, родини військових, жінки, чиї чоловіки в полоні,  переселенці зможуть отримати юридичну, соціальну й психологічну допомогу.

Відкриває центр громадська організація «Інститут психосоматики і травматерапії» в партнерстві з «Ветеран Хабом».

Відео дня

Загалом, зазначають у Хмельницькій обласній раді, в Україні вже працюють вісім таких просторів. Крім Хмельницького, вони з’явилися у Тернополі та Луцьку.

Про формат проєкту

Формат проєкту та його можливості у Хмельницькому представила голова громадської організації «Інститут психосоматики та травматерапії» Наталія Підкалюк.

За її словами, в центрі надаватимуть послуги психолог, юрист, спеціаліст з пошуку роботи і соціальних питань. Щодня також буде присутній координатор, який вирішуватиме індивідуальні запити людей.

Паралельно з цим, наголосила, громадська організація працює з внутрішньо переміщеними особами та містянами в арт-терапевтичних і розвантажувальних групах.

Офіс на колесах

Один з форматів роботи Veteran Hub – офіс на колесах. Оскільки не кожен ветеран чи близькі ветерана можуть фізично добратися до Хабу через різні обставини, то мобільний офіс їде до них.

Такий офіс їздить вже по Вінничині. У складі має консультанта з юридичної тематики, пошуку роботи та психолога. Всі послуги надає безпосередньо на місці.

Активісти анонсували, що вінницький мобільний офіс влаштовуватиме приймальні дні й у просторі в Хмельницькому.

Де й коли діятиме «Плюс Плюс ++»

Нагадаємо, простір  діятиме вже з наступного тижня за адресою: м. Хмельницький, вулиця Соборна, 9, 4 -ий поверх, кабінет 422.

У будні працюватиме з 9.00 по 12.00, а в  суботу - від 11.00 до 16.00.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up