Молодь Хмельницького та переселенців запрошують на цікаві заходи

Молодь Хмельницького та переселенців запрошують на цікаві заходи
Тут і далі фото зі сторінки ГО "Заходи"
  • Переселенців, які знайшли прихисток в Хмельницькому та молодь міста кличуть на цікаві заходи. 

  • Вони будуть безкоштовними і різної направленості.

  • Дізнайтеся що цікавого організовують та як зареєструватися. 

В обласному центрі організовують низку заходів для молодих містян та внутрішньо переміщених осіб. Все для того, аби вони могли гарно провести час, познайомитись та подружитись. Заняття організовують члени громадської організації “Заходи”

Для відвідувачів підготували:

  • Відео дня
    /li>

— Приєднуйтесь, буде цікаво, весело та корисно! Підписуйтесь на наші сторінки в соцмережах та слідкуйте за анонсами, щоб нічого не пропустити! — додають організатори. 

Аби потрапити на заняття, слід заповнити анкету за посиланням. Це також для того, щоб організатори розуміли, які саме заходи цікавлять учасників. 

Ініціатива підтримується в рамках проекту ПРООН "Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні", який реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ЧитачЧитачів

    Краще би переселенцям тренінги з української мови робили. Ато сидять цілими днями під вікнами і теревенять на якомусь незрозумілому язікє.

    Читач62 reply ЧитачЧитачів

    А у вас слово "язікє" на якій вибачте, мові?

    Es fero reply ЧитачЧитачів

    Я НЕ ПЕРЕСЕЛЕНКА АЛЕ ВИСКАЖУСЬ. КРАЩЕ ХАЙ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ НАДАДУТЬ УРОКИ НАМ ЯК ПРАВИЛЬНО РОЗМОВЛЯТИ ПО-УКРАЇНСЬКИ. А НЕ РОЗМОВЛЯТИ ЯК МИ, СУРЖИКОМ ЧИ МІШАНО І КОРЧИТИ З СЕБЕ ХРІН ЗНА ЩО. ТАК ЯК РОЗМОВЛЯЮТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ НА ЧИСТІЙ УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ НЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ НІДЕ. СЛОВА ТРЕБУЛО, ТРЕ, ТРА, ТОПІРО, ЗАРА, ШПАГЕТТІ, ЧИ ВЖИВАТИ В РЕЧЕННІ 3 СЛОВА РОС НА УКР МАНЕР ПРИ УКРАЇНЬСКІЙ МОВІ. ЯКЩО ТИ ЇЗДИВ ПО УКРАЇНІ ТО ДУМАЮ МАЙЖЕ НІДЕ НЕ ЧУВ СПРАВЖНЬОЇ УКР. МОВИ. ВОНА ТІЛЬКИ В КНИЖКАЇ. НУ ЩЕ ВЧИТЕЛІ І ДІТИ В САДКАХ ВЖИВАЮТЬ УКРАЇНСЬКУ. ТАК ШО НЕ МА ЧОГО. ДАЖЕ ТОЙ ЖЕ КУЗЬМА ЗАВЖДИ КАЗАВ НЕ ЩО А ШО. ДАЖЕ Я ВОТ ПИШУ СУРЖИКОМ ЯКИМ ГОВОРИТЬ 90% ХМЕЛЬНИЦЬКОГО. А В РІВНО І ЛУЦЬКУ ТЕЖ ХРІН ПОЙМЕШ ЯКА МОВА. НУ І ЗАКАРПАТТЯ. ТАК ШО ВЧИМО САМІ А ПОТІМ ІНШИХ БУДЕМО ВЧИТИ
  • Катерина Мудрик

    Це дуже потрібно

keyboard_arrow_up