У Хмельницькому двох рятувальників відзначили грамотами (ФОТО)

У Хмельницькому двох рятувальників відзначили грамотами (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Надзвичайники отримали нагороди з нагоди 85-річчя утворення області.

  • Андрій Мотозюк був одним з тих, хто ліквідовував наслідки ворожих прильотів.

  • Олександр Михайлов чи не щодня рятує постраждалих у ДТП. 

До 85-річчя утворення області в Хмельницькому вручали нагороди військовослужбовцям та рятувальникам. Так, двох рятувальників області відзначили грамотами за самовідданість та вірність присязі. Про це повідомляють в управлінні з надзвичайних ситуацій Хмельниччини. 

Нагороджували Андрія Мотозюка та Олександра Михайлова. Чоловіки на двох віддали 35 років роботи у Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

Відео дня

Андрій Мотозюк — пожежник

Андрій Мотозюк — сержант служби, старший пожежник-рятувальник караулу 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини з міста Старокостянтинів.

За плечима у нього 15 років роботи надзвичайником. Саме він у складі команди вогнеборців залучався до ліквідації наслідків  після влучання російської ракети по інфраструктурі міста. У цей день його відзначено грамотою Хмельницької обласної ради.

— Лунає сигнал тривоги «прослідувати в укриття» через загрозу авіаудару… Але рятувальників це не стосується, бо ми з командою маємо їхати на виклик – ліквідувати наслідки влучання ракети в інфраструктуру нашого рідного міста, бо роботу потрібно виконувати вже і негайно. Чи було страшно у ці хвилини? Звісно. Адреналін зашкалював. Але це наша робота і я її люблю, бо ж хто як не ми? — розповідає Андрій Мотозюк. 

Олександр Михайлов — рятувальник

— Найвища цінність – це врятовані життя, — каже Олександр Михайлов. Він — рятувальник рятувального відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Олександр Михайлов чи не остання надія постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах. Саме він, кажуть в ДСНС, у складі команди залучається до роботи з їх ліквідації, і саме від його вміння та оперативності залежить життя людей. 

Інколи, постраждалі оговтуються після аварії та знаходять Олександра, щоб подякувати за врятоване життя. І це найвища цінність для кожного рятувальника. 

Олександр у службі цивільного захисту понад 20 років. І сьогодні отримав грамоту за відданість справі від Хмельницької обласної ради.

Нагадаємо, очільник Хмельниччини Сергій Гамалій також вітав сьогодні військових та вручив їм відзнаки Кабінету Міністрів України та обласної військової адміністрації. Дивіться фото за посиланням. 

Нагадаємо вам також історію хороброго рятувальника із Шепетівки Андрія Антонюка. Він був одним із тих, хто допомагав гасити пожежу після влучання ворожого “Калібру” у квітні. Також Андрій ділиться кумедними та моторошними випадками зі свого досвіду. Читайте його історію за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up