Рятувальника з Шепетівки нагородили відзнакою Верховної Ради України

Рятувальника з Шепетівки нагородили відзнакою Верховної Ради України
Тут і далі фото сайту Shepetivka.com.ua.

Старший лейтенант Сергій Кошетар отримав грамоту та нагрудний знак. 

З нагоди Дня рятівника 17 вересня в Уряді відзначили нагородами кращих надзвичайників. Відзнаки не оминули й рятувальників Хмельниччини. В обласному центрі нагороди вручили напередодні, в п’ятницю. 

А вже 17 вересня свою відзнаку отримав і шепетівчанин Сергій Кошетар. Він — начальник караулу 21-ї державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону. Старшого лейтенанта служби цивільного захисту Кошетара Сергія нагородили Грамотою Верховної Ради.

Відео дня

Відзнаку Уряду надзвичайник отримав за заслуги перед українським народом та сумлінне виконання службових обов’язків. Вручення грамоти та нагрудного знаку «За заслуги перед Українським народом» відбулось у Києві, повідомляє видання Shepetivka.com.ua.

Нагадаємо вам історію хороброго пожежника Андрія Антонюка. Він працює в тій же бригаді, що й Сергій Кошетар. Андрій був одним з перших, хто в квітні кинувся гасити пожежу після ворожої ракети по Шепетівці. За це отримав нагороду — звання прапорщика служби цивільного захисту. 

Анрій розповів, що того дня була величезна пожежа. Її гасили всі надзвичайники Шепетівки впродовж 13-ти годин. Більше про це та ще кілька історій відважного рятувальника читайте за посиланням

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ніка Кретович

    Скільки прекрасних людей є у нас.
  • Галина Грицюк

    ПОБІЛЬШЕ НАМ ТАКИХ РЯТІВНИКІВ.ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ І УСПІХІВ У ПРАЦІ.

keyboard_arrow_up