У Хмельницькому попрощалися з луганчанином Олександром Прядкою, який загинув на війні

У Хмельницькому попрощалися з луганчанином Олександром Прядкою, який загинув на війні
  • 41-річний захисник працював шахтарем, а коли почалася війна, пішов обороняти рідний Донбас.

  • Він загинув на Куп’янському напрямку 30 жовтня.

У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим, солдатом Олександром Прядкою. 41-річного захисника України не стало минулого місяця, 30 жовтня. Церемонія прощання з ним відбулася сьогодні, 7 листопада, у міській ритуальній службі. Віддати йому останню шану прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Олександр Прядка народився у Луганську 30 жовтня 1982 року. Працював шахтарем, а з початком війни долучився до антитерористичної операції. Про це розповіла його дружина Ольга. Солдат пройшов майже всю війну, брав участь у боях на різних напрямках.

Загинув Олександр Прядка 30 жовтня на Куп’янському напрямку від мінометного обстрілу. Осколками йому поранило живіт та серце, і за 10 хвилин захисника не стало.

Відео дня

— Він був справжнім героєм України, воював з 2014 року, пройшов майже всю війну, трагічно загинув 30 жовтня. Він був порядним мужнім захисником своєї країни, гарним чоловіком, гарним батьком та сином. Він мріяв про перемогу, тому й пішов воювати, — розповіла дружина загиблого.

Поховали військового на Алеї слави у мікрорайоні Ракове. У нього залишилася донька, а дружина має трьох прийомних дітей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Algirdas Merkys

    Slava geroju
  • Дяна Сіткар

    Вічна пам'ять
  • Наталія Олицька

    Вічна пам'ять Герою..Щирі співчуття рідним...
  • Богдан Панчишин

    Спочивай з  Богом...

keyboard_arrow_up