У Кам'янці-Подільському військовий став депутатом

У Кам'янці-Подільському військовий став депутатом
Фото з сайту Кам'янець-Подільської міської ради
  • Костянтин Яремов працював у міськраді, а після початку повномасштабного вторгнення був мобілізований.

Кам’янець-Подільська міська рада поповнилася новим депутатом. Ним став представник партії «Свобода» Костянтин Яремов. Сьогодні, 17 жовтня, він склав присягу на сесії, повідомили у тамтешній міськраді. Костянтин Яремов нині є військовим — служить у 106-ій бригаді територіальної оборони.

До мобілізації він працював головним спеціалістом відділу промисловості, підприємництва, торгівлі та сфери послуг Кам’янець-Подільської міської ради. З Facebook-сторінки депутата відомо, що він навчався у Дунаєвецькій ЗОШ та Подільському державному університеті.

Нагадаємо, що новим депутатом невдовзі має поповнитися й Хмельницька міськрада. Йдеться про директора комунального підприємства «Муніципальна дружина» Романа Цимбалюка. Він замінить Анну Маєвську, яка склала повноваження за власним бажанням. Обоє є представниками «Команди Симчишина». Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькій міськраді з'явиться новий депутат. Що про нього відомо

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Шпак

    Як він міг звільнитись якщо не звільняють з збройних сил під час війни. ААУУУ шановні що в Хохляндії робиться....
  • Юрій Гудок

    Не дурак.......   Цікаво як це його звільнили з ВСУ? Бо військові жаліються що це не можливо навіть якщо стан здоров'я поганий. Тільки по опікунстві.    А тут раз і депутат

keyboard_arrow_up