У музичному коледжі Хмельницького обрали нового керівника. Хто ним став?

У музичному коледжі Хмельницького обрали нового керівника. Хто ним став?
  • На посаду директора претендували дві кандидатури — Віктор Бернацький та Майя Онищук. 

Днями у Хмельницькому фаховому музичному коледжі імені В.І.Заремби відбулись вибори на посаду директора. Рейтингове голосування пройшло у п’ятницю, 22 грудня. Претендентами на посаду керівника було двоє

Це діючий, тимчасово виконуючий обов’язки директора коледжа, Віктор Бернацький та відома українська скрипалька Майя Онищук. Нині вона очолює обласний науково-методичний центр культури і мистецтв.

За результатами виборчої кампанії перемогу здобув Віктор Бернацький. Він набрав 94 голоси. Це у відсотковому співвідношенні становить 83,18% голосів всіх виборців. Про результати голосування повідомив Владислав Заремба. 

Відео дня

Хто такий Віктор Бернацький?

Він народився 1964 року. У 2002 року Віктор Бернацький закінчив Київський Національний Університет культури і мистецтв, за спеціальністю: «Викладач, режисер естради», а ще через 12 років — магістратуру ХУУПу як адміністративний управитель. Працює викладачем відділу «Спів» з 2001 року, є засновником спеціалізації «Естрадний спів». 

Також із 2002 року працював в оргкомітеті Всеукраїнського конкурсу «Червона Рута», є членом журі цього конкурсу. Із 1989 по 2004 рік виступав з концертами як співак по містах України. В його творчому доробку є обробки народних пісень, аранжування для вокально-інструментального гурту та власні авторські твори.

За час роботи викладачем Хмельницького музичного коледжу ім. В.І. Заремби випустив понад 30 студентів, серед яких – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів. А із 2012 року очолює колектив Хмельницького музичного коледжу ім. В.І. Заремби. 

Читайте також: Будівлю колишнього музучилища зобов’язали вилучити з переліку пам'яток історії Хмельницького, — суд

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ihor Stukan

    Знайомі кажуть професійна людина, з Маєю особисто знайомий лише позитивні враження.
  • Светлана Слепченко

    Трєба обирати людєй на керевні посади із простих людєй  як пани керують ми бачимо
  • Віктор М.

    Ще дві риляки в екран невлазить

keyboard_arrow_up