В боях на Донеччині поліг гранатометник із Кам’янця

В боях на Донеччині поліг гранатометник із Кам’янця
Фото Героя зі сторінки Кам'янець-Подільської міської ради

Дмитро Язловіцький ніс службу у військовій частині А 3892. 

Цієї п’ятниці буде рік, як триває повномасштабне вторгнення росії на українські землі. Кожного дня жителі області гинуть на полі бою, захищаючи рідну землю від окупантів. Сумна звістка про втрату бійця надійшла сьогодні на Кам’янеччину. 

В боях з російськими загарбниками загинув Дмитро Язловіцький. Він поклав своє життя на Донеччині. Був гранатометником військової частини А 3892.

— Кам'янець знову втратив на війні Героя... Він з честю виконував свій обов'язок — захищав Батьківщину, був вірним військовій присязі. Жодні слова не зарадять згорьованим від болю втрати рідним. Громада поділяє ваш біль. Щирі співчуття родині та близьким, — повідомили звістку в міській раді Кам’янця. 

Відео дня

— Сумна звістка прийшла на  Кам‘янеччину…Хай з Богом спочиває душа юного Героя. Вічна йому слава та пам‘ять… Щирі співчуття сім‘ї та рідним загиблого Воїна, — написав нардеп Володимир Мельниченко.

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анна Фурман

    Вічна світла пам'ять і Царство Небесне! Щирі співчуття рідним і близьким!
  • Ольга Єрмакова

    Вічна пам'ять та Царство Небесне Герою
  • Зоя Оксенчук

    Вічна, світла пам'ять Герою України! Низький уклін та щирі співчуття рідним та близьким.
  • Ольга Горбатюк

    Світла пам'ять Царство небесне Низький уклін Співчуття рідним Герої України не вмирають

keyboard_arrow_up