В кутку стояв вінок з написом “Від онука”: у Хмельницькому попрощалися із 57-річним Вадимом Бичком

В кутку стояв вінок з написом “Від онука”: у Хмельницькому попрощалися із 57-річним Вадимом Бичком
  • Вадиму Бичку було 57 років.
  • Він відправився захищати країну в перші дні повномасштабного наступу росіян.
  • У загиблого військового залишилася дружина, донька та онук. 

Хмельничани прощаються із загиблими Героями у міській ритуальній службі на Святослава Хороброго. Сьогодні, 12 серпня, там двічі збиралися рідні, друзі та знайомі військових, які віддали за країну життя. О 12 годині в останню путь проводили 24-річного Тараса Садовніка. Більше про це читайте за посиланням. 

Вже о 14:30 на Святослава Хороброго знову зібрався натовп. Жінки у чорних хустинах, друзі зі сльозами на очах та військові. Усі прийшли попрощатися із загиблим Героєм - Вадимом Бичком. 

Біля труни стояли найрідніші - дружина, дочка та сестра. Допоки проводили ритуальні обряди, присутні тримали в руках свічки. Молилися. Час від часу підіймали погляд на світлину Героя. Там він усміхнений. Саме таким Вадима Бичка запам'ятали його близькі. Один із них розповідає - загиблий був оптимістом і дуже любив Україну. 

Відео дня

Вадим Бичко був життєрадісною людиною. Йому було 57 років. Він полюбляв займатися велоспортом й брав участь в міжнародних змаганнях. Також працював підприємцем на хмельницькому речовому ринку. Мав сім’ю - дружину й дочку. Був дідусем. На прощанні у кутку стояв вінок з написом “Від онука”.

У перші дні повномасштабного наступу росіян Вадим Бичко пішов захищати країну. Він загинув на Харківщині 7 вересня. Хмельничани провели в останню путь Героя, стоячи навколішках. Вадима Бичка поховали на кладовищі у мікрорайоні Гречани. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (258)
  • Юлін Ігор

    Низький уклін і вічна пам'ять Герою!
  • Наталья Панасюк

    Вічна пам'ять Герою царство небесне співчуття рідним та близьким
  • Ніна Катеренчук

    Земля пухом герою
  • Ольга Івашина

    Вічна пам'ять Герою України Щирі співчуття рідним

keyboard_arrow_up