Вони стали ангелами: на війні загинули двоє воїнів з Хмельниччини

Вони стали ангелами: на війні загинули двоє воїнів з Хмельниччини
Світлини зі сторінок громад
  • Олександр Гуцулюк – з Шепетівщини.
  • Анатолій Лук’янов – з Кам’янеччини.

Війна продовжує забирати життя мужніх Воїнів Хмельниччини.

Не вагаючись став до лав тероборони

У боях на Донеччині 9 листопада загинув кулеметник, старший солдат 3-ї роти 88-го окремого батальйону Олександр Гуцулюк.

Відео дня

Воїну було тільки 44 роки. Родом він із Покощівки, що на Ізяславщині.

«Наш 88 окремий батальйон втратив Героя, -  наголошують у шепетівському батальйоні територіальної оборони. - Найщиріші слова співчуття рідним загиблого, біль втрати близької людини – вічний. А сьогодні ми розділяємо його разом із рідними, бо смерть нашого воїна – це спільне горе…»

«Після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України, Олександр не вагаючись став до лав територіальної оборони України, щоб захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави, - зазнаачють в Ізяславській міській раді. -  Відважний боєць не ховався за спинами побратимів, мужньо захищав кордони від ворога і його найманців. І понад усе бажав миру на Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх сивочолих батьків. Та на жаль, не судилось… Новітній герой віддав за нас з вами, за наш спокій та незалежність свій найцінніший скарб – життя».

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого земляка та чину поховання Воїна у мерії обіцяють повідомити додатково.

«Герої не вмирають… Покинувши поле бою на землі, вони стають ангелами і поповнюють небесний легіон, продовжуючи оберігати свою родину, рідну Україну та свій народ, - додають у міській раді. - Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!»

У серці була Україна

У скорботі Дунаєвецька громада. На війні загинув Анатолій Лук’янов із Мушкутинців, що на Кам’янеччині.

Воїн із 2001-го.

«Приносимо щирі співчуття рідним і близьким загиблого, - зауважують у Дунаєвецькій міській раді. -  Невимовний біль сповнює серце! Ніколи не забудемо тих, хто боронив нашу землю та наше життя… Вічна пам’ять і слава нашому Захиснику».

«Яка біль. Ще зовсім юний. Ще зовсім не давно пам'ятаю молодого хлопчину з зачіскою козака і Україною в серці. Усміхнений юнак. Найщиріші співчуття рідним, батькові і сестричці. Слава і вдячність Герою», - пише в соцмережах Ульяна Лігоцька.

«Як боляче... Мабуть, зустріне Героя Його Матуся біля входу до Раю... Вічна пам'ять!» - зауважує Валентина Байталюк.

«Не хочу і не можу вірити, що не стало такої світлої дитини, справжнього захисника нашої України!!! Ти так рвався захистити нас, свою сім’ю від нечисті, але нещадна куля обірвала твоє молоде життя. Царство Небесне тобі, Толюня, ти наш небесний воїн. Слава Герою !!!!» - додає Лариса Стахова.

Про час зустрічі тіла загиблого Героя та похорону в мерії обіцяють повідомити додатково.

«Плаче Україна гіркими сльозами, а по землі ллється кров людська свята. За свободу й волю діти помирають, за ту Україну, що у нас одна», - констатують.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (72)
  • Інна Зверховська

    Вічна пам'ять героям
  • Галя Брилко

    Я не можу слова прочитати без сліз вічна пам'ять Герою земля пухом царство небесне
  • Наташа Нагайчук

    Вічна  пам'ять  Героям
  • Валентина Остапчук

    Царство небесне, вічна пам'ять Героям.

keyboard_arrow_up