На Донеччині загинули двоє військових з Хмельниччини

На Донеччині загинули двоє військових з Хмельниччини
  • Один був командиром відділення. 

  • Іншому цьогоріч мало виповнитися 33 роки. 

Сумні звістки з передової продовжують надходити до Хмельниччини. За останню добу ще 2 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Кам’янецька та Плужненська тергромади.

Олександр Гоменюк

Він був командиром відділення. Загинув на Донеччині, у зоні бойових дій. 

— Сьогодні до нашої громади знову надійшла сумна звістка. Олександр Гоменюк... В лавах ЗСУ  він мужньо стояв в боях проти ворога, проявив себе відданим, гідним сином своєї Батьківщини. Він йшов до кінця та вірив у нашу Перемогу. Висловлюю щирі співчуття родині та друзям полеглого воїна. Вічна та світла пам'ять Олександрові, — повідомляють сумну звістку в міській раді Кам’янця.

Відео дня

— Біль і сум… Ще один загиблий молодий Воїн… Олександр Гоменюк, загинув виконуючи бойове завдання на Донеччині, був командиром відділення, — написав нардеп Володимир Мельниченко

Про дату та час поховання бійця поки не повідомляють. 

Фото бійця зі сторінки тергромади

Олександр Непевний

Він був родом із Плужненської громади. Загинув 5 лютого під час бою в районі населеного пункту Васюківка Бахмутського району Донецької області. Він був 1989 року народження. 

— З сумом повідомляємо, що 5 лютого загинув наш земляк — Непевний Олександр, житель села Плужне, 1989 року народження. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Олександра. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! — повідомляють на сайті громади. 

Про зустріч похоронного кортежу обіцяють повідомити додатково.

Фото бійця зі сторінки тергромади

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ольга Єрмакова

    Вічна світла пам'ять та Царство Небесне Героям
  • Инна Чорна

    Царство небесне, Вічна пам'ять Героям України, щирі співчуття рідним та близьким.
  • Зоя Молчанюк

    Царство небесне вічний спокій світла пам'ять Героям. Щирі співчуття рідним
  • Світлана Місюк

    Вічна пам'ять Героям

keyboard_arrow_up