«Як дітям рости без батька?» У Хмельницькому попрощалися з військовим Миколою Глєбічевим (ФОТО)

«Як дітям рости без батька?» У Хмельницькому попрощалися з військовим Миколою Глєбічевим (ФОТО)
  • Військовий приїхав з-за кордону та пішов на фронт добровольцем.

  • Його згадують як працьовиту та доброзичливу людину.

У Хмельницькій міській ритуальній службі попрощалися з солдатом Миколою Глєбічевим. Церемонію проводили сьогодні, 20 травня. Миколі Глєбічеву було 50 років. Він помер 13 травня.

На церемонію прощання прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, представники місцевої влади. Серед присутніх була сусідка Надія. Біля військового вона жила 40 років, від 1982-го, тобто знала його ще змалечку.

— Дуже порядна людина, мама його виховала чесною, працелюбною людиною. Він ніколи нікому поганого слова не сказав. Був до всіх сусідів дуже доброзичливим, з усіма вмів поспілкуватися, чемний, ніколи нікому поганого слова не сказав, — згадує про військового Надія.

Відео дня

Вона розповіла — Микола приїхав з-за кордону вже після 24 лютого. Після цього пішов у військо добровольцем. Спочатку його відправили на навчання, а потім — у «гарячі» точки.

— Для родини це велика втрата, мама в ньому душі не чаяла, вона його ростила одна, все для нього робила. Двоє діточок залишилося, синочку 12 років, дочці 15 років ще немає. Як їм зараз рости без батька, я собі навіть не уявляю, не знаю, як жити з цим болем, — розповіла сусідка Миколи Глєбічева.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Рава-Руська ЗОШ 1 І-ІІІ ступенів

    Царюй у Бога, наш Герою!
  • Олександра Кубай

    Вічна пам'ять
  • Оксана Мартинкова

    Вічна память Герою України
  • Natali Dremlyuga

    Вічна пам'ять герою

keyboard_arrow_up