За його життя боролися 4 дні. У Хмельницькому попрощалися із Сергієм Везденецьким

За його життя боролися 4 дні. У Хмельницькому попрощалися із Сергієм Везденецьким
  • 49-річний сержант загинув на Херсонщині.
  • У нього залишилося два сини, один з яких продовжує захищати країну.

“Дорогому батькові”, “Від брата та його сім’ї”, - такі вінки стояли при вході до міської ритуальної служби. Там, сьогодні, 26 вересня, в останню путь проводжали Героя - Сергія Везденецького. Перше, що пригадують його знайомі - це посмішку, з якою загиблий завжди зустрічав оточуючих. 

У перші дні повномасштабного вторгнення чимало хмельничан відправилися на фронт добровольцями. Тоді біля військомату були цілі черги чоловіків. Серед них був і Сергій Везденецький. Він пішов на війну добровільно, адже прагнув захищати рідну країну. 

Загиблого пригадують гарним сім’янином, який виховував разом із дружиною двох синів. Молодший, як і батько, пішов на війну, як доброволець. Сусідка сім’ї пані Олена розповідає: нещодавно син отримав поранення й наразі проходить реабілітацію. Проте на прощання із татом приїхав. 

Відео дня

Сержанту Сергію Везденецькому було 49 років. Одна з його знайомих каже: “Це був чоловік на всі руки майстер”. Мовляв, він був будівельником й виконував ремонтні роботи. 

Сергій Везденецький отримав поранення 11 вересня, на Херсонщині. Протягом чотирьох днів за його життя боролися медики. Однак 15 вересня чоловік загинув. “Після поранення його відразу доставили в шпиталь, та так і не врятували”, - кажуть побратими. 

На прощанні із Сергієм Везденецьким не могли стримати сліз рідні, друзі та знайомі. У чоловіка залишилися діти, дружина та мама, яка пересувається на милицях. Жінка супроводжувала труну сина, важко роблячи самостійно кроки. “Вічна пам’ять Героям України”, - написано під фото загиблого на хресті. Сергія Везденецького поховали на Алеї слави в мікрорайоні Ракове.

Читайте також: 94 загиблим хмельничанам присвоїли звання «Почесний громадянин»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (137)
  • Олена Присяжнюк

    НИЗЬКИЙ УКЛІН ТОБІ НАШ ГЕРОЙ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ЗАХИСНИКУ. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ТОБІ НАШ ГЕРОЙ. СПІВЧУТТЯ РІДНИМ
  • Надія Мадей

    Вічна пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним.
  • Анна Корчак

    🙏😢
  • Світлана Пирожок

    Царство небесне, вічна пам'ять нашому герою. Амінь

keyboard_arrow_up