Загинули троє воїнів з Хмельниччини

Загинули троє воїнів з Хмельниччини
  • Війна забрала життя Віктора Приймачука, Ростислава Чайковського та Олега Тваринського.

Віктор Приймачук,

«Тривалий час військовослужбовець Приймачук Віктор Анатолійович з села Залужжя вважався зниклим безвісти. Учора з’явилося підтвердження найстрашніших побоювань близьких захисника. Підтвердження смерті Героя... », — йдеться у повідомленні Білогірської селищної громади.

Відомо, що життя військовослужбовця обірвалося 15 жовтня 2022 року, під час штурмових дій поблизу населеного пункту П’ятихатки Херсонської області. З того часу він вважався безвісти зниклим.

Ростислав Чайковський 

«12 квітня на щиті повертається Герой - Чайковський Ростислав Володимирович», — про це повідомляють у Деражнянській міській раді. 

Відео дня

Відомо, що військовий загинув 8 квітня. Сталося це на Донецькому напрямку. Прощання із ним відбудеться у пʼятницю, 12 квітня, на кладовищі у с. Божиківцях. Про час зустрічі в міській раді мають повідомити додатково.

Олег Тваринський

«Загинув житель села Кам’янка Камʼянець-Подільського району Олег Тваринський. Йому назавжди 41… », — повідомив голова Камʼянець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Чоловік 1983 року народження. У 2005 році Олег закінчив навчання у Подільському державному аграрно-технічному університеті (нині ЗВО «ПДУ») за спеціальністю «Менеджмент організацій».

«З перших днів війни, залишивши вдома дружину та двоє маленьких дітей, став на захист рідної землі від ворога», — додають на сторінці ЗВО ПДУ.

Читайте також: Хмельниччина втратила п’ять військових

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Надежда Корнийчук

    Вічна і світла пам'ять Героям. Щирі співчуття рідним та батькам
  • Надія Ярутич

    Вічна память героям
  • Наталия Рудик

    Вічна і Світла Пам'ять Героям України!!!
  • Алла Мельничук

    ВІЧНА пам'ять та царство небесне ГЕРОЯМ УКРАЇНИ.

keyboard_arrow_up