Завжди допомагав побратимам. У Хмельницькому попрощалися із загиблим ракетником Сергієм Мельником

Завжди допомагав побратимам. У Хмельницькому попрощалися із загиблим ракетником Сергієм Мельником
  • Військовий загинув внаслідок обстрілу під Запоріжжям 18 березня.

Поблизу Запоріжжя під час виконання бойового завдання загинув хмельницький військовий Сергій Мельник. Це сталося 18 березня. Солдат служив у 19 ракетній бригаді «Свята Варвара». Сьогодні, 26 березня, з ним попрощалися у Хмельницькому.

Церемонія відбулася у міській ритуальній службі. Віддати останню шану загиблому прийшли родичі, друзі, побратими по службі, представники міської влади.

На момент смерті Сергію Мельнику було 28 років. Родом він із села Копистин. У 19 ракетній бригаді служив за контрактом. Про це розповів офіцер командування військової частини Олексій Наконечний. Заблий військовий не був одружений, у нього залишилися батьки та бабуся. Поховають його у Копистині.

Відео дня

— Жартома хлопцям казав, що його жінка — це армія. Це в нього вже був другий контракт. Він був людиною дуже хорошою. Кажуть, що ніколи не було такого випадку, щоб хтось десь щось робив, а Сергій не допоміг. Розповідали хлопці, що навіть після наряду, коли в нього був час відведений відпочивати, він, бачачи, що хлопці роблять, приєднувався до них, допомагав, — розповів Олексій Наконечний.

Нагадаємо, що 23 березня у Хмельницькому попрощалися із ракетником Дмитром Васильєвим. Він також помер внаслідок обстрілу на Запоріжжі 18 березня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (152)
  • Світлана Єфімчук

    Вічна пам'ять Герою
  • Алла Ушакова

    Вічна пам'ять🙏
  • Лєна Яворська

    Вічна пам'ять і земля пухом Співчуття рідним і близьким людям Амінь
  • Valentyna Stepanyuk

    Вічна пам’ять ГЕРОЮ💙💛🇺🇦

keyboard_arrow_up