Зеленський присвоїв почесні звання чотирьом медикам із Хмельницької області

Зеленський присвоїв почесні звання чотирьом медикам із Хмельницької області
Фото ілюстративне
  • Вони працюють в Хмельницькому, Старокостянтинові, Дунаївцях та Старосинявській громаді.

З нагоди Дня медичних працівників, яке відзначають 27 липня, глава держави Володимир Зеленський відзначив державними нагородами медиків по всій Україні. Четверо з них — із Хмельницької області. Про це йдеться в Указі №447/2023 від 25 липня 2023 року.

— За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги і рятування життя людей в умовах воєнного стану, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди Дня медичних працівників постановляю нагородити, — зазначено в документі. 

Отож, звання “Заслужений донор України” присвоєно Стойко Валентині. Вона — молодша медсестра відділу КНП “Хмельницький обласний центр служби крові”.

Відео дня

Звання “Заслужений лікар України” присвоїли двом медикам:

І ще одне почесне звання “Заслужений працівник охорони здоров’я України” присвоєно Ярославському Юрію. Він працює фельдшером Пасічнянської амбулаторії загальної практики та сімейної медицини.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, в Україні відзначають своє професійне свято всі працівники сфери охорони здоров'я. У цей день зі святом вітають лікарів, медсестер та медбратів, парамедиків, фельдшерів, акушерів, лаборантів, санітарів та інших працівників галузі охорони здоров'я. День медичного працівника раніше відзначався у третю неділю червня, але цього року, дата свята змінилася.

У ранковому відеозверненні Президент та Головнокомандувач ЗСУ привітали українських медиків:

Також додамо, що з нагоди свята бойовий медик із Кам’янця-Подільського отримав почесний нагрудний знак від Головнокомандувача ЗСУ. Старшого сержанта Сергія нагородили «Золотим хрестом». 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Ще би нагородили працівників Кам'янець-Подільської районної МСЕК, яких за понад 100 фактів отримання хабарів на суму понад 300 тис доларів США оштрафували на 93 тис. грн.

keyboard_arrow_up