Ми перевірили, чи дотримуються карантину на хмельницькому ринку (ФОТО)

Ми перевірили, чи дотримуються карантину на хмельницькому ринку (ФОТО)
  • Продовольчі ринки можуть працювати, але з дотриманням карантинних вимог.
  •  Ми перевірили, як їх дотримуються на ринку “Ранковий”, що неподалік філармонії.

Під час червоної зони карантину продовольчим ринкам дозволено працювати, але з дотриманням карантинних обмежень - покупці та продавці в масках, дотримання безпечної дистанції та наявність дезінфікуючих засобів. Робоча група, яка складається з представників поліції, національної гвардії, ДСНС та спеціаліста Держпродспоживслужби кожного дня здійснює контроль по дотриманню протиепідеміологічних заходів. 

Не дотримуються необхідної дистанції 

МКП ринок “Ранковий”, який розташований на вулиці Кам’янецькій, попри те, що не курсують приміські електрички, працює на повну.  Людей чимало. Працівник ринку перед входом міряє температуру, проте всім не встигає. 

Відео дня

Продавці та покупці в масках, а от дотримуватись дистанції на цьому ринку, не вдається. Журналістка “Всім” побачила, як десятки людей стоять у чергах за покупками за кілька сантиметрів одне від одного.

Приїхав з іншого кінця міста на овочевий ринок пенсіонер Олег. Він вважає, під час червоної зони карантину ринки мають працювати. Сам не приховує, що необхідну дистанцію 1,5 - 2 метри не завжди дотримується. Бо переконаний, що маска захистить від інфекції.

Пенсіонер каже, один похід на ринок, аніж в магазин дає зекономити йому близько 100 гривень. Запевняє, що часто не їздить, лише за найнеобхіднішим.

Понад 25 років продає на цьому ринку м’ясо хмельничанка Марина. Жінка в масці, з рукавичками та має дезінфікуючі засоби. Розповідає, так працювати не дуже зручно, проте розуміє, що це в першу чергу і її безпека. Запевняє, покупців, які без масок, не обслуговує.

На ринку ”Ранковий” порушень не виявлено - працівник Держпродспоживслужби

Запевняє, що порушень карантинних вимог не було, проте зробив зауваження щодо неправильного носіння масок начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталій Носатов

Яка дистанція має бути між покупцями і чи не була вона меншою?

Працівники поліції щодо порушення карантинних вимог протоколів не склали.

Нагадаємо, непродовольчі ринки, під час червоної зони карантину, не можуть працювати. Хмельницький речовий - перейшов у роботу онлайн та на виніс, більше можете прочитати тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Иванна Боднарчук

    Ви би перевірили ще овочевий ринок.Сьогодні були проїздом,машинами все забито,людей тьма,відкриті всі ТЦ на території ринку,не продовольчі.
    Про яку дистанцію і дотримання карантинних норм там може бути мова?
    А Епіцентр?Так там взагалі певно Ковід не живе.
    А от речі.ринок особливий.
    Чому одним такі привілегії,а іншим -живіть,як хочете.
  • Александр Лисецкий

    В эпицентре проверьте ,
  • Читач61

    А чому на продуктовому центральному ринку  дозволили торгувати всім....ще Мандарин і Пасаж відкриті,можна заходити і купувати всі речі....а речовий ринок  майже порожній,тільки на виніс...Що це за такий карантин?На свіжому повітрі є ковід,а в Пасажі не має?Так комусь треба?

    Тетяна --- reply Читач61

    То такий дуже хитрий вірус ))) Я підтримую вас. Знову вибірково забороняють працювати. Скільки можна знущатись над підприємцями?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up