Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені може керувати спортсменими Хмельниччини

Олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені може керувати спортсменими Хмельниччини
Перша в історії олімпійська чемпіонка з жіночої боротьби Ірина Мерлені може очолити управлінням молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації.

- Я знаю, що моя кандидатура значиться серед претендентів на голову управління області. Однак ще жодної офіційної звістки про своє призначення не отримувала. Я б хотіла все своє подальше життя пов'язати зі спортом. Тому із задоволенням очолила б управління молоді та спорту Хмельниччини. У мене величезний спортивний досвід, і, на мою думку, я змогла б допогти спортсменам і тренерам самореалізуватися, - каже Ірина Мерлені.

Нагадаємо, Ірина Мерлені (Мельник) народилася 8 лютого 1982 року у Кам'янці-Подільському. Заслужений майстер спорту. Олімпійська чемпіонка Афін-2004 у ваговій категорії до 48 кілограмів, бронзовий призер Пекіну-2008. На останній Олімпіаді в Лондоні-2012 посіла 5-е місце, після чого завершила свою спортивну кар'єру.

18 вересня 2004 року Ірина Мерлені отримала Орден "За заслуги" ІІІ ступеню за досягнення значних спортивних результатів на ХХVІІІ літніх Олімпійських іграх в Афінах, піднесення міжнародного авторитету України, а 04 вересня 2008 року - Орден книгині Ольги ІІІ ступеню за досягнення високих спортивних результатів на XXIX Олімпійських іграх в Пекіні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України. З 21 вересня 2013 року входить до Зали Слави Міжнародної федерації об'єднаних стилів боротьби (FILA).

Відео дня
Коментарі (14)
  • Anonymous

    для поочатку пройдіть її біографію і поспілкуйтесь із спортсменами
  • Anonymous

    пшш
  • Anonymous

    А чим їздовий гірший за спортсменку? Його праця приносить користь у вигляді с/г продукції, а від праці олімпійської спортсменки яка користь?
  • Anonymous

    Що ти рівняєш? Фермера із олімпійською спортсменкою, яка все життя займається професійно спортом? Твоїй тупості немає меж.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up