Боротьба з Covіd-19: лікарі Нетішина отримали від Київстар 4 кисневих концентратора (Новини компаній)

Боротьба з Covіd-19: лікарі Нетішина отримали від Київстар 4 кисневих концентратора (Новини компаній)

Устаткування, передане Київстаром, Спеціалізованній медико-санітарній частині міста Нетішин Хмельницької області, допоможе рятувати життя пацієнтів з кисневою недостатністю. В цілому, спільно з Благодійним фондом «Твоя опора», мобільний оператор забезпечив кисневими концентраторами 12 лікарень у різних регіонах країни.

Кисневий концентратор «Біомед» JAY-10 є сучасним технологічним приладом, який виробляє і одночасно подає медичний кисень високої концентрації відразу двом пацієнтам із складною формою запалення легень. Особливої ​​актуальності потреба медиків в такому обладнанні набула в період розвитку другої хвилі коронавирусной пандемії. Кожен день в Україні фіксуються кілька тисяч нових випадків зараження COVID-19.

«На щастя, на даний момент у нас фіксується стабілізація ситуації з коронавірусом. Кількість хворих зменшується. Однак навіть при невеликій кількості хворих киснева залежність пацієнтів не суттєво зменшилася в процентному співвідношенні. Тому кисневі концентратори зараз дуже необхідні. Устаткування, яке ми отримали в якості благодійної допомоги від Київстар, вже знаходиться в відділеннях і використовується в повному обсязі: 4 концентратора дають можливість забезпечити киснем відразу 8 хворих. Тому ми дуже вдячні за турботу про нас, наших пацієнтів і за допомогу», - сказала медичний директор лікарні Шукла Валентина Олександрівна.

Про важливість допомоги бізнесу медикам в боротьбі з COVID-19 говорить і засновниця БФ «Твоя опора» Валерія Татарчук: «При коронавірусі ускладнюється дихання і може початися гіпоксія, що призводить до серцевої недостатності. Кисневі концентратори допоможуть хворим з COVІD-19 в разі ослабленого дихання і під час відновлювального періоду. Завдяки благодійній допомозі Київстар ми закупили це обладнання, оскільки воно потрібно майже кожній лікарні. Я впевнена, що спільними зусиллями ми подолаємо пандемію».         

Усі благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення своєї діяльності. БФ «Твоя опора» має надійну репутацію і проходить щорічний аудит діяльності. Звітність можна переглянути на сайті фонду http://tvoya-opora.org/

Як повідомлялося раніше, крім благодійної допомоги лікувальним установам, Київстар надає лікарям безкоштовні сервіси. Протягом минулого літа медичні працівники користувалися безлімітним інтернетом. Крім того, понад 70 тисяч медиків отримали бонуси на свої мобільні рахунки. Загальна сума підтримки склала приблизно 8 млн грн.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up