Надійній та зручний: подоляни обирають «Хмельницькгаз Збут» (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)

Надійній та зручний: подоляни обирають «Хмельницькгаз Збут» (пресслужба ТОВ «Хмельницькгаз Збут»)
  • Кількість клієнтів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» зросла до 415 тисяч домогосподарств.
  • Попри агресивну рекламу конкурентів, відтік споживачів компанії не перевищив 2%.

«В умовах недосконалої конкуренції деякі постачальники пропонують відверто занизькі ціни на енергоресурс, аби переманювати споживачів. На такі пропозиції наразі «спокусилися» два відсотки наших клієнтів. Це прогнозований процес, адже кожен має право на власний вибір. Однак безкоштовний сир буває лише в мишоловці, і частенько переваги нових гравців ринку виявляються сумнівними. Про це свідчать відгуки двох сотень жителів регіону, які змінили постачальника, «обпеклися» і повернулися до нас», – говорить директор ТОВ «Хмельницькгаз Збут» Андрій Левицький.

За словами нових-старих клієнтів, деякі несумлінні надавачі послуг не забезпечили належної комунікації з людьми. Передусім, йдеться про відсутність фізичних точок контактів – центрів обслуговування клієнтів, а також нефахові й незрозумілі консультації. Крім того, трапляються і випадки, коли нові гравці ринку просто не змогли дотриматися гучних обіцянок, що нароздавали в рекламі.

Навчені гірким досвідом подоляни розповідають, що декілька десятків заощаджених гривень точно не вартували нервів, витрачених на розв’язання проблем, які виникли через зміну постачальника.

«Живе спілкування та індивідуальний підхід і досі залишаються актуальними для багатьох споживачів. Натомість конкуренція на ринку стимулює нас покращувати якість послуг. Завдяки дієвому зворотному зв’язку з клієнтами, ми постійно вдосконалюємо наші онлайн сервіси та обслуговування офлайн», – додає Андрій Левицький.

Зокрема, за минулий рік популярність оновленої клієнтської платформи 104.ua вдвічі зросла серед подолян. Зручність користування сучасним Особистим кабінетом вже оцінила половина клієнтів компанії – понад 218 тисяч жителів Хмельниччини.

Втім потужний арсенал онлайн сервісів ТОВ «Хмельницькгаз Збут» не обмежується лише одним Особистим кабінетом. Також надійними та зручними помічниками подолян у «газових» справах є мобільні додатки 104 Mobile для Android  та 104 Mobile Light для  iOS, чат-боти 7104ua у Viber і Telegram.

Водночас, завдяки розгалуженій мережі сервісних центрів, споживачі «Хмельницькгаз Збуту» можуть отримувати відповіді на безліч «газових» питань у режимі особистого діалогу. Офлайн послугами компанії щодня користуються більше пів тисячі жителів регіону.

Нагадаємо, ТОВ «Хмельницькгаз Збут» забезпечує безперебійну подачу блакитного палива всім категоріям споживачів. Послугами підприємства користуються понад 98% домогосподарств області, більше двох тисяч промислових підприємств та бюджетних установ, а також дві сотні релігійних організацій. Компанія є надійним та зручним лідером енергетичного ринку Хмельниччини вже більше п’яти років.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up