Професійно та екологічно. Перша професійна пральня килимів "Clean Carpet" пропонує якісні послуги (новини компаній)

Професійно та екологічно. Перша професійна пральня килимів "Clean Carpet" пропонує якісні послуги (новини компаній)

Вже 6 років "Clean Carpet" професійно виконує хімчистку килимів у Хмельницькому. Доказом цього є не одна перемога компанії в щорічному конкурсі "Народний бренд". У цьому матеріалі розповідаємо про переваги сервісу "Clean Carpet" та нові послуги, які нададуть вашим речам ще охайнішого вигляду.

Серед нових послуг “Сlean Carpet” з’явилася хімчистка пледів, наматрацників, покривал, м’яких іграшок, синтетичних подушок та ковдр. Також сервіс компанії дозволяє підтримати стан речей за допомогою оверлоку.

Певно, в кожного вдома є килим. Для деяких - він є елементом декору, для інших - підтримкою затишку та теплоти. Так чи інакше, кожен килим потребує вчасної та професійної хімчистки. Саме такої, яку самостійно виконати вдома - ну ніяк не вийде.

По-перше, протягом року під килимом і всередині нього збирається близько 2-3 кілограмів пилу. По-друге, ця річ за годину накопичує півтора мільйона лусочок шкіри. До того ж в одній унції килимового пилу перебуває 2 тисячі пилових кліщів. Ось чому користуватися послугами килимової хімчистки рекомендують декілька разів на рік.

У спеціальному цеху “Clean Carpet” виконують наступні послуги хімчистки:

  • Вибивання пилу - на першому етапі килим проходить процедуру вибивання пилу. Спеціальне обладнання допоможе позбутись навіть найдрібніших решток пилу та сміття на килимі. Весь бруд витрушується та втягується спеціальним вакуумом машини, залишаючи по собі лише чистий килим.
  • Прання килима - це спеціалізована пральна машина з розчином у контейнері. Основне завдання такої процедури: позбутись усіх можливих плям та забруднень. Бруд вимивається та розчиняється під час миття килима.
  • Дезінфекція від шкідливих бактерій - за допомогою спеціальної парової машини проводиться дезінфекція килима від шкідливих бактерій, що можуть зашкодити здоров'ю людини.
  • Глибока чистка килима - це виконують спеціальною роторною машинкою з широкою щіткою. Процедура забезпечує подвійну чистоту килима та допомагає надовго забути про пил.
  • Полоскання килима у центрифузі - процес відбувається при високій оборотності центрифуги, що забезпечує відмінне полоскання та якісний віджим. Центрифуга запобігає деформації килима в подальшому процесі сушки.
  • Сушка килимів - останній етап обробки килима. Цех здатний підтримувати оптимальну температуру для просушування килимів, незалежно від погоди та пори року.

Лише якісне обладнання та гіпоалергенні миючі засоби

Усі процедури допомагають вивести плями і забруднення будь-якої складності. Відновлюють колір та підіймають ворс килима та усувають неприємні запахи. Роботи виконуються на професійному німецькому промисловому обладнанні. У процесі використовують лише екологічні та гіпоалергенні миючі засоби, що є вкрай важливо при хімчистці.

 

Професійні послуги хімчистки килимів "Clean Carpet" вже оцінили безліч клієнтів. Тож не гайте часу та замовляйте якісний сервіс для свого комфортного життя. Тим паче, що в "Clean Carpet" є доставка килимів додому та виїзна хімчистка, що, безумовно, є зручними перевагами.

Хімчистка "Clean Carpet" знаходиться за адресою: вул. Трудова, 4/3б.

Слідкуйте за новинками на сайті компанії чи на сторінці в Instagram.

Контактний номер - (098) 75-75-745.

keyboard_arrow_up