Ручна ліпка й авторська рецептура. Розповідаємо про магазин напівфабрикатів “Мамині варенички” (Новини компаній)

Ручна ліпка й авторська рецептура. Розповідаємо про магазин напівфабрикатів “Мамині варенички” (Новини компаній)
  • “Ліпимо, як вдома” - із таким девізом виготовляють напівфабрикати “Мамині варенички”.

  • У меню десятки видів продукції.

  • Все є ручною ліпкою і готується просто перед покупцями.

  • У день свого дня народження магазин дарує хмельничанам місячні купони зі знижками.

На сніданок сирники, на обід - голубці, на вечерю - кольорові пельмені. Такий сценарій не передбачає стояти годинами біля плити. Все це можна легко організувати завдяки магазину домашніх напівфабрикатів “Мамині варенички”. 

У меню є десятки видів продукції. Вареники, пельмені, млинці, крученики, котлети чи ковбаси. Голубці, перець, чебуреки, фарширована риба або зрази. Все готують за склом перед покупцями. Та це не єдина причина переконатися в якості продукції “Мамині варенички”. Адже кожен виріб тут розроблений за авторською рецептурою технолога, який має досвід роботи за кордоном. Серед ексклюзивних продуктів - різнокольорові овочеві пельмені. Їх виготовляють із натуральних соків буряка, капусти, моркви та шпинату. Досвідчені кухарі готують все за правилом: “більше м’яса - менше тіста”. Для начинки виробів використовують лише сертифіковану сировину: курятину, телятину й свинину.

У “Маминих вареничках” вся продукція піддається шоковому замороженню. Завдяки цьому забезпечується висока бактеріологічна чистота, зберігаються смакові якості, вітаміни та мікроелементи. У магазині працюють за всіма експлуатаційними дозволами та мають сертифікат якості на всі види продукції. 

Домашні напівфабрикати працюють на якість. Саме тому вони мають тисячі схвальних відгуків від хмельничан. Переглянути їх можна на сайті “ТОП 20”, де “Мамині варенички” оцінили найвищим балом - п’ятьма зірками. Через попит людей магазин регулярно розширює меню, додаючи смачну новинку. Серед останніх - піца, зроблена по-домашньому апетитно.

Виготовляти продукцію у “Маминих вареничках” навчають і дітей. Періодично тут проводять майстер-класи, на яких вони отримують нові знання та враження. До цікавого процесу залучають малих від 5 років. Їх навчають своїми руками ліпити різнокольорові вареники, млинці або сирники. Тривалість майстер-класу - 1 година. Упродовж цього часу дітлахи весело проводять час, реалізують свою творчість й розвивають дрібну моторику. 

Також у магазині влаштовують безкоштовні майстер-класи для дітей з аутизмом. Минулого року захід пройшов у Міжнародний день захисту дітей, 1 червня. Цьогоріч вирішили вчергове його провести. Майстер-клас відбудеться за підтримки міського голови Олександра Симчишина. Про це “Мамині варенички” анонсуватимуть на своїх сторінках у соцмережах - Facebook та Instagram.

15 травня “Мамині варенички” святкують день народження. Їм виповнюється один рік. За цей час встигли відкрити в Хмельницькому три магазини. А також реалізувати свою продукцію на вітринах різних магазинів міста. На цьому планують не зупинятися й відчинити двері домашніх напівфабрикатів в інших мікрорайонах Хмельницького. 

На честь свята, а саме 15 травня, магазин даруватиме місячні купони зі знижками. Щоб їх отримати, слід придбати продукцію й одержати знижку на цілий місяць. 

 

Адреси магазинів “Мамині варенички”:

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up