Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет (Новини команій)

Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет (Новини команій)

В обставинах карантину необхідність використання Інтернету в своєму повсякденному житті відчули абсолютно усі, і навіть ті, у кого раніше такої нагальної потреби не було. Багато сфер життя перейшло в онлайн, і відтепер все більша кількість українців замислюється над пошуком надійного провайдера Інтернету. Щоб не спійматися на гачок красномовних акцій інтернет-провайдерів домашніх мереж, потрібно обирати компанію, яка за роки своєї діяльності вже встигла заслужити довіру клієнтів у різних куточках нашої країни.

Найвища якість телекомунікаційних послуг від Мережі Ланет

Наразі в Україні існує величезна кількість інтернет-провайдерів, що надають послуги Інтернету та цифрового, кабельного чи інтерактивного телебачення. У потенційних клієнтів, що прагнуть здійснити підключення до одного з них, постає питання вибору найкращого з усіх запропонованих варіантів. З метою привабити нових користувачів постачальники зв’язку пропонують різноманітні умови та привабливі акції інтернет-провайдерів. Але далеко не завжди такі рекламні гасла є дійсно вигідними, адже іноді за спокусливими на перший погляд заохоченнями приховуються додаткові витрати, занадто високі тарифи провайдерів Інтернету, неякісний зв’язок чи сервіс низької якості. 

Обираючи серед різноманіття маркетингових пропозицій, слід віддавати перевагу компаніям із багаторічним досвідом та позитивними відгуками реальних споживачів. Послуги найвищої якості за привабливими цінами надає провайдер Мережа Ланет, що має безліч переваг:

Окрім того, для своїх майбутніх споживачів Мережа Ланет пропонує дійсно вигідні умови підключення, що якісно відрізняється від тих акцій провайдерів, що представлені на українському ринку. 

Вигідна акція для нових користувачів — встигніть скористатися!

За умови підключення до Мережі Ланет до 24 серпня поточного року ви зможете користуватися послугою швидкісного Інтернету, одноразово сплативши символічну на сьогодні суму, що становить 99 грн. Чим раніше ви зробите цей вибір, тим довше матимете змогу насолоджуватися якісним зв’язком за надзвичайно низькою ціною. 

В рамках акції MegaLite ви отримаєте такі приємні бонуси:

Лімітована пропозиція розрахована виключно на нових користувачів та діє до 24 серпня 2020 року включно. Скористатися вигідними умовами можуть жителі Хмельницької та Рівненської області (для мешканців таких населених пунктів: Городок, Ярмолинці, Лісоводи, Сатанів), а також таких населених пунктів України: Калуш, Червоноград, Сєвєродонецьк, Володимир-Волинський та Кам’янець-Подільський. 

Поспішіть замовити підключення до акційного тарифу, звернувшись до спеціалістів Мережі Ланет. Для цього залиште заявку за допомогою спеціальної форми на сайті чи надішліть листа на електронну пошту: [email protected].

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up