Хмельницькі депутати проігнорували чергову сесію облради(ВІДЕО)

Хмельницькі депутати проігнорували чергову сесію облради(ВІДЕО)
На сесію Хмельницької облради приїхало тільки 28 депутатів. Не було і губернатора області Василя Ядухи.

- Я даю дві години на те, щоб додзвонитися, попросити, скликати, змусити всіх прийти і сьогодні вирішити питання, яке склалося сьогодні в країні, - каже голова Хмельницької облради Микола Дерикот.

Очільник висловив своє співчуття з приводу загибелі людей у Києві та хмельничанина, якого застрелили біля СБУ у Хмельницькому.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

- Депутати облради - це безсовісні люди. Вони живуть за бюджетні кошти і дозволяють собі не приходити до сесійної зали. Нам потрібно подзвонити і зробити все, щоб ці люди сьогодні сиділи тут з нами, - каже депутат облради від "Батьківщини" Іван Гладуняк.

Під ОДА знаходиться близько ста мітингувальників.

- Нам потрібно запросити до сесійної зали керівника СБУ, щоб він пояснив, чому стріляли по людях, - каже депутат обласної ради від "Свободи" Іван Гончар.

 

 

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Лебідь, Рак і Щука
  • Anonymous

    Потрібно звільняти Тимошенко і ставити її лідером. Це має бути основною вимогою, а не зміна Конституції, яка нічого не дасть поки при владі корумповані політики і на зміну їм прийдуть такі ж. Але Риба, Рак і Щука (так звані лідери Майдану) не особливо у звільненні Тимошенко зацікавлені. Тому якщо Тимошенко не стане Президентом України і владі залишаться корумповані чиновники, то за все будуть розплачуватись люди. Гривня девальвує далі, ціни зростають, зарплати залишаються без змін, гроші розкрадають, спалені, зруйновані будівлі будуть відновлювати за кошти платників податків. Зміни Конституції не вирішать проблем, потрібна зміна лідера. Таким лідером має стати Тимошенко. Але чомусь всі про неї забули, хоча до відмови від підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом її звільнення було основною вимогою, але потім про це якось так, що Риба, Рак і Щука забули і почали думати, хто з них стане Президентом України.
  • Anonymous

    эй вы дупутаты, дозасидались, доигрались, ссыкуны а не дупутаты.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув 16:58 Погрози відключити світло та виселити: деталі конфлікту у садівничому товаристві «Дружба» 16:16 Прокуратура позбавила підприємця землі вартістю понад 1 мільярд гривень 15:37 10 найпопулярніших сімейних лікарів Хмельницького: рейтинг за деклараціями 15:04 За збиття поліцейської та двох військових водій з Хмельниччини уник покарання 14:21 На Хмельниччині зростає захворюваність на вітряну віспу 13:48 У Хмельницькому проведуть велодень. Збиратимуть гроші на дрони-камікадзе 13:11 У Шепетівці легковик збив пенсіонерку на велосипеді 12:20 У Хмельницькводоканалі є 14 вакансій (СПИСОК) 11:16 У психлікарні в Скаржинцях запланували ремонти на 20,5 мільйона 10:15 Де найбільше ухилянтів та скільки на Хмельниччині 09:22 Оновили графіки відключень світла на Хмельниччині на 20 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up