Робота у Хмельницькому: є 385 вакансій (СПИСОК)

Робота у Хмельницькому: є 385 вакансій (СПИСОК)
  • Роботодавці шукають працівників на найрізноманітніші посади.

  • Дізнавайтеся, що пропонують та скільки платять.

У Хмельницькому оновили перелік вакансій на підприємствах та в установах. Станом на 19 червня вільних є 385 вакансій. Актуальний список подає міський центр зайнятості. 

Роботодавці шукають водіїв, трактористів, учителів, поліцейських, продавців, бухгалтерів, кухарів, кондитерів, слюсарів, електрогазозварників, вихователів, вчителів, лікарів, двірників, диспетчерів, баристів, офіціантів, озеленювачів, касирів, закрійників, швачок, малярів, мулярів, слюсарів, машиністів і штукатура.

Працівники потрібні як у комунальні установи, так і в приватні фірми.

Відео дня

Є вакансії від освітніх закладів, перевізників, державних установ, виробництв, комунальних підприємств.

Заробітна плата коливається від 6 700 до 25 000 гривень. Проте, на зарплату в понад 20 тисяч є небагато вакансій, але цього разу досить багато посад на зарплату в 10-20 тисяч. Також вистачає вільних місць на зарплати до 10 тисяч гривень. 

Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.uarobota.uanovarobota.uaPidBirgrc.uaJooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Нагадаємо, нещодавно відкрили набір до патрульної поліції у Кам’янці-Подільському. Він триватиме недовго. Читайте що пропонують майбутнім патрульним, які до них вимоги та які слід мати документи за посиланням

Читайте також:

Коментарі

keyboard_arrow_up