Вакансії на підприємствах Хмельницького: які зарплати та посади

Вакансії на підприємствах Хмельницького: які зарплати та посади
  • На міських підприємствах є 236 вільних посад. 

  • Заробітна плата від “мінімалки” до 18 тисяч гривень. 

  • Дізнавайтеся які спеціальності найзатребуваніші та куди можна подати резюме.

На підприємствах та установах Хмельницького є 236 вакансій на 123 посади. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості сьогодні, 17 серпня. 

Шукають вихователів та вчителів, водіїв, слюсарів на різні види робіт, продавців, кухарів, фармацевтів, інженерів, токарів. 

Найбільша потреба, як і завжди, в швачках. Для них вже вкотре є 49 вакансій. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, технологів, медиків. Шукають кількох начальників відділів. Є вакансії для електрика, хореографа та мікробіолога. 

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, СІЗО, “Оріт”, медзакладів, в аптеки, на “Укрзалізницю” тощо. 

Заробітна плата коливається від 6 500 до 18 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

Нагадаємо, обласний центр зайнятості також шукає працівників по місту Хмельницький та в області. Детальніше читайте у матеріалі На Хмельниччині не вистачає працівників: які посади та зарплати

Читайте також:

Коментарі (1)
  • Oleksandr

    Треба державі активніше вичисляти порушників, що декларують мінімалку, а самі платять нормальну ЗП і ухиляються від сплати податків. Хоча самі люди не повинні на таке погоджуватися, в першу чергу, бо це співучасть у злочині сьогодні і мізерна пенсія колись.

keyboard_arrow_up