Якщо шукаєш роботу: актуальний список вакансій у Хмельницькому

Якщо шукаєш роботу: актуальний список вакансій у Хмельницькому
  • На  сьогодні в обласному центрі є 157 вакансій. 

  • Заробітна плата від 6 700 до 20 тисяч гривень. 

  • Дізнавайтеся яких спеціалістів шукають та куди можна подати резюме.

На підприємствах та установах Хмельницького є 157 вакансій на більш, ніж 200 посад. На деякі потрібно кілька працівників. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 14 листопада. 

Потрібні трактористи, токарі, столярі, працівники “жеків”, касири, інженери, електрики, водії, фармацевти та бухгалтери. І це не повний список вакансій. 

Найбільш затребуваними є швачки, продавців, водії, лікарі, педагоги. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, технологів. Є вакансії для дефектологів, двірників, менеджерів та закрійників.

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, філармонії, маслосирбази, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Насолоди”, “ТЕМПу”, медзакладів, в аптеки, на залізницю тощо. 

Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 тисяч гривень. Щоправда вакансій на 20 та 18 тисяч всього 40. І майже всі для водіїв великогабаритного транспорту. Лише одна - для лікаря. Також багато вакансій на зарплату від 6 700 до 9 000 гривень. 

Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

Нагадаємо, хмельницький “Електротранс” шукає водіїв на сучасні автобуси. Зарплати — від 15 до 18 тисяч гривень. Є можливість пройти навчання і отримати водійські права відповідної категорії за рахунок підприємства. Вимоги до кандидатів та як подати резюме читайте за посиланням

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

 
Коментарі

keyboard_arrow_up