Куди їде громадський транспорт? Новий тест для хмельничан

Куди їде громадський транспорт? Новий тест для хмельничан
Фото з архіву
  • У Хмельницькому працює 42 маршрути громадського транспорту, не включаючи приміські автобуси. 
  • Чи орієнтуєтеся ви, куди вони їдуть?
  • Проходьте тест і діліться результатами в коментарях. 

Час від часу громадський транспорт Хмельницького зазнає змін. Зокрема - з’являються нові автобусні чи тролейбусні маршрути. Так, влітку цього року вперше виїхав автобус №5. Він рухається через Прибузьку і Трудову. А на початку вересня в місті запустили новий маршрут Озерна-Ракове. Тоді журналістка vsim.ua перевіряла, як він працює. 

За даними програми DozoR City, в Хмельницькому працює 42 маршрути, не включаючи приміські автобуси. Всі вони курсують різними мікрорайонами міста. З-поміж відносно нових маршрутів і тих, до яких вже давно звикли, містяни можуть розгубитися. Навіть у громадському транспорту люди часто перепитують водіїв: “Куди їде маршрутка?” Саме тому пропонуємо вам пройти тест від vsim.ua на знання руху громадського транспорту. Своїми результатами діліться в коментарях. 

Нагадаємо, що для Хмельницького планують придбати 50 нових тролейбусів, скориставшись кредитною програмою Європейського банку реконструкції та розвитку. Очікується, що угода буде підписана на початку наступного року. Після цього можна буде оголосити тендер на закупівлю тролейбусів. Він триватиме три місяці. В рамках нього буде визначена фірма-постачальник. Тролейбуси Хмельницький отримуватиме партіями протягом 2023-2024 років. Більше про це в окремому матеріалі.

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://experience.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','exco-sdk'));

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Світлана Корчинська

    9/10
  • Елена Савицкая

    А в чиєму розпорядженні машини комунального транспорту, що були закуплені на гроші платників податків ?
    Поїздили в той час, коли не курсували тролейбуси, люди наробили шуму щодо кількості пільгових місць як у приватного власника на маршруті ?
    Тепер, надпис " Комунальний транспорт твого міста" швидко прибрали з машин , а самі  машини зараз - у чиїй власності ?

    Ирина Савалык reply Елена Савицкая

    Елена Савицкая А хто ж в цьому признається??? Так само ,як і лініїї маршруток- чиї вони??? Правильно! Власть імущих...
  • Валентина Костик

    10 з 10
  • Оксана Омельчук

    7/10. Але 47 маршрутка також їде на інститутську. Так що 8/10

keyboard_arrow_up